Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Showmodel Victory Vision

Prijs: € 22.950,-
Aantal slaapkamers: 3

Deze prachtige Victory Vision komt uit 2013 en staat als showmodel op onze camping.

De stacaravan is 11 meter lang en 3,60 meter breed en heeft 3 slaapkamers. 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, 2 slaapkamers met 2 éénpersoonsbedden. De stacaravan heeft een modern interieur met een gezellige woonkamer en een apart eetgedeelte. De keuken heeft een gaskookplaat met oven, een koelkast en een wastafel. De badkamer heeft een douche, een toilet en een wastafel. Het toilet met wastafel is apart van de badkamer. De stacaravan heeft dubbelglas en centrale verwarming.

Gratis plaatsen en stellen.

Inruil toer- of stacaravan mogelijk.

Aansluitkosten van de elektra, het water en de riolering zijn € 400,- inclusief een aparte waterafsluit kraan.

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein.

Elektra, € 0,38 per kWh betaalt u achteraf per factuur.

15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 3,80 per m3.

Deze energieprijzen zijn op basis van 2020 en worden jaarlijks opnieuw berekend.


In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Momenteel hebben geen plaatsen beschikbaar, maar binnenkort gaan wij uitbreiden met 22 nieuwe standplaatsen, genaamd ‘Graanhof’

BetuweStrand Recreatie

info@betuwestrand.nl

0345-681 503  

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht