Menu

Stacaravan Cosalt

Verkocht
Aantal slaapkamers: 2

Deze moderne stacaravan is 11,00 meter lang en 3,7 meter breed. De caravan staat op het E-terrein. De caravan heeft een houten schuur. De caravan kom verder met heel veel extra's zoals een TV, het gehele interieur (bedden keukeninventaris, kasten en lampen). Er zijn 2 slaapkamers met matrassen. Eén slaapkamer bestaat uit een 2-persoons bed, slaapkamer twee heeft een stapelbed. Er zijn 2 toiletten aanwezig waarvan 1 bereikbaar is via de grote slaapkamer. In de schuur staat een grasmaaier en diverse tuingereedschap. De tuin is ingericht met twee loungebedden+ kussens, een grote tafel met 6 stoelen, een barbecue/buitenkeuken, fietsen, schommel en een trampoline.

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Voor meer informatie download hier de brochure. Elektra, € 0,80 per kWh betaalt u achteraf per factuur (dit indicatieve prijs, de definitieve prijs is afhankelijk van de huidige prijswisseling op de energiemarkt.) . 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 4,20 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Download brochure