Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Sunseeker Mallorca

Prijs: € 7.500,-
Aantal slaapkamers: 2

Deze goed onderhouden Sunseeker Mallorca Super uit 1999 is 9.00 meter lang en 3.30 meter breed. De caravan staat op een mooie ruime en rustige plaats, dicht bij de winkel en het water.

De caravan heeft 2 slaapkamers, 1 slaapkamers heeft een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer heeft een stapelbed en een eenpersoonsbed. De keuken is voorzien van een koelkast en een 4-pits gaskookplaat. De ruime woonkamer heeft een groot zitgedeelte en een eethoek. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel. Daarnaast beschikt de caravan over een zeer ruime tuin waaronder ook een stukje dijk, voor mooi uitzicht over de gehele camping. Uw auto kunt u parkeren op uw eigen standplaats.

Voor meer informatie kunt u hier de brochure downloaden

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 16.30 uur.  

Betuwe Strand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl

0345-681 503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht