Menu

Sunseeker Mallorca

Verkocht
Aantal slaapkamers: 2

Caravan en tuin zijn als nieuw, zo goed onderhouden!!!

Wat staat deze caravan op een leuke plek vlakbij de kleine speeltuin. In de heerlijke ruime, goed onderhouden tuin kom je helemaal tot rust.  Genieten van de zon of het lezen van een goed boek doe je op de rotan tuinset met 4 stoelen en een tafel. In de tuin staat een nieuw onderhoudsvrije schuur waar voldoende ruimte is voor een wasmachine, droger, en opslag van diverse spullen. Daarnaast is de gehele tuin voorzien van kunstgras.

Met 9 meter lang en 3,1 meter breed is deze caravan zeer geschikt voor een leuk stel of klein gezin. De caravan beschikt namelijk over twee ruime slaapkamers. 1 kamer met een tweepersoons bed en 1 kamer met een nieuw 1 persoons box spring.  Met de nieuwe verduisterende rolgordijnen is een goede nachtrust gegarandeerd.

Zomers kan de caravan lekker gekoeld worden doormiddel van de nieuwe airco. Zijn de warme dagen voorbij en word het weer wat frisser, geen probleem, de airco kan de caravan ook heerlijk verwarmen. Zo geniet je nog van een heerlijke nazomer!

Er zijn nog vele extra’s in de caravan aanwezig welke bij de verkoop zitten inbegrepen zoals o.a. een televisie, bestek, servies, pannen een nieuwe bosch tafelkoelkast en magnetron.

Let op! Deze caravan betreft een verkoop voor de laaste keer. Dat betekent dat deze stacaravan in de toekomst niet meer verkocht mag worden op ons terrein. 

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Elektra, € 0,80 per kWh betaalt u achteraf per factuur (dit indicatieve prijs, de definitieve prijs is afhankelijk van de huidige prijswisseling op de energiemarkt.). 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 4,20 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.