Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Sunseeker Mallorca Super

Prijs: 8.500,-
Aantal slaapkamers: 2

Standplaats: BR35                       

Deze goed onderhouden Sunseeker Mallorca Super uit 2005 is 9 meter lang en 3.10 meter breed. De caravan staat op een mooie ruime en rustige plaats, dicht bij de winkel en het water.

De caravan heeft 2 slaapkamers, 1 slaapkamers heeft een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer heeft 2 éénpersoonsbedden. De keuken is voorzien van een koelkast en een 4-pits gaskookplaat. De ruime woonkamer heeft een groot zitgedeelte en een eethoek. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel.

Daarnaast beschikt de caravan over een zeer ruime onderhouden tuin waaronder ook een stukje dijk voor mooi uitzicht over de gehele camping. Uw auto kunt u parkeren op uw eigen standplaats. De standplaats heeft een ruim terras en een mooie schuurtje met een nieuwe koelkast met vriesvak en ruimte om uw tuinspulletjes op te bergen.  

De caravan heeft een nieuw dak, de schuur is nieuw geschilderd, de banken en gordijnen zijn opnieuw bekleed en er is nieuwe vloerbedekking.  

Inbegrepen bij de verkoop:

Tuintafel met rieten stoelen en kussens           
Waterkoker 
Parasol     
Servies, bestek en pannen
Vuurpot van steen                                       
Eén- en tweepersoons dekbed
Tuinverlichting     
Hogedrukspuit 
Zonnescherm   
Grasmaaier        
Tuinset aluminium + kussens                          
Nieuwe matrassen       
Breedbeeld televisie                                       
Tuingereedschap       
Radio                                                             
Koelkast met vriesvak   
Stofzuiger                                                     
Tuinslang     
Oventje                                                         
Fiets
Tosti ijzer                                                               
Senseo koffieapparaat      


Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats € 2.391,-. (Staangeld: €2.189,-. Toeristenbelasting:€ 120,-. Vastrecht elektra: € 45,-. Vastrecht water: € 37,-) Elektra, € 0,38 per kWh betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.  

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijkken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 09.30 uur tot 18:00 uur.

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345 681 503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht