Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Sunseeker Mallorca Super

Verkocht
Prijs: €8.250,-
Aantal slaapkamers: 2

Deze goed onderhouden Sunseeker Mallorca Super is 9 meter lang en 3.30 meter breed. De caravan staat op een mooie ruime plaats, dicht bij de receptie, winkel en het water.

De caravan heeft 2 slaapkamers, 1 slaapkamers heeft een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer heeft 2 éénpersoonsbedden. De woonkamer heeft een aparte eethoek. De keuken is voorzien van een koelkast, oven en 4-pits gasstel. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel. Verder is de Sunseeker voorzien van dubbelglas en ringverwarming in de woonkamer.

U kunt de brochure hier downloaden

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland.U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 16.30 uur.  

BetuweStrand Recreatie

www.betuwestrand.nl

info@betuwestrand.nl

0345-681 503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht