Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Swift Serenity (hond toegestaan)

Verkocht
Prijs: Verkocht
Aantal slaapkamers: 3

Deze mooie Swift Serenity komt uit 2014 en heeft een perceeloppervlakte van 175m2. De stacaravan is 11,8 meter lang en 3,70 meter breed en heeft 3 slaapkamers.

Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee slaapkamers met 2 éénpersoonsbedden. De stacaravan heeft een leuke ruime woonkamer met een apart eetgedeelte. De keuken heeft een gaskookplaat, een micro golf oven en een wastafel. De caravan beschikt over 2 toiletten en 2 douche cabines, dus ruimte genoeg. Daarnaast is de caravan voorzien van dubbel glas, cv en pvc deuren.

Wilt u meer weten over deze caravan download dan hier de brochure

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Elektra, € 0,40 per kWh betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 4,00 per m3.

Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie

info@betuwestrand.nl

0345-681 503

Download brochure

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht