Menu

Atlas Florida Super

Verkocht
Aantal slaapkamers: 2

De caravan staat op een ruim perceel in een gezellig hofje op ons G-terrein. De tuin is voorzien van een terras met vaste partytent en kunstgras. Er zijn nieuwe schuttingen geplaatst die zorgen voor een nette afscheiding van de tuin.  

De caravan beschikt over een leuke eigentijdse inrichting met in de woonkamer twee losse banken en een aparte eethoek. Door de lichte kleuren oogt de woonkamer ruimtelijk en gezellig. De keuken is voorzien van veel kastjes en biedt daarmee ruim voldoende opbergmogelijkheden.  

De caravan is geschikt voor maximaal vier personen. In de ruime ouderslaapkamer staat een tweepersoonsbed en is veel kastruimte. In de tweede slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden. De keurige badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.  

 

Brochure

Onderaan deze pagina kan de brochure gedownload worden. In deze brochure vind je onder andere het staangeld van deze plek, foto's en wat er van de inventaris achter blijft.

 

Staangeld

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Download voor meer informatie de brochure. Elektra en waterverbruik wordt achteraf per factuur betaald. Een indicatieve prijs voor elektra is € 0,80 per kWh (deze prijs is afhankelijk van de prijswisseling op de energiemarkt). Er zit 15 m3 water bij de prijs in, hierna betaal je € 4,40 per m3.

Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij aan gebruik te maken van Digitenne.

Voor een seizoen wifi betaal je € 120,-.  

 

Toelatingsbeleid

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten nodigen wij je graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek en nemen we de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak in voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. Je kunt bovenstaande vergelijken met wie je zelf toelaat in je eigen huis.  

 

Camping BetuweStrand

BetuweStrand is een 4,5-sterren camping in de prachtige Betuwe. BetuweStrand ligt in het dorp Beesd en heeft onder andere een supermarkt, bakker, slager, drogist en heerlijke restaurants. Maak eens een mooie wandeling of fietstocht door Landgoed Mariënwaerdt of langs de Appeldijk waar in het voorjaar de appelbomen in bloesem staan. Liever wat meer actie? BetuweStrand Recreatie beschikt over een waterskibaan waar, tegen betaling, gebruik van gemaakt kan worden. Wanneer je een caravan hebt op onze mooie camping mag er gratis gebruik gemaakt worden van ons heerlijke zwem,- en viswater. Zowel het animatieteam, onze vrijwilligersvereniging OVB en de camping zelf verzorgen leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen. Kortom, een heerlijke vakantieplek in een prachtige omgeving. Wie wil dat nou niet?        

Download brochure