Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Willerby Herald

Prijs: 5.950,-
Aantal slaapkamers: 2

Deze Willerby Herald komt uit 2005 en is 9 meter lang en 3 meter breed. De caravan beschikt over een woonkamer met een grote hoekbank, inbouwkasten en een gezellig kachel. De caravan heeft 2 slaapkamers, 1 slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer bied ruimte voor 3 kinderbedden. De badkamer heeft een douche, toilet en een spoelbak. De caravan staat op het hondenvrije gedeelte van het terrein vlakbij de campingwinkel, het voetbalveld en de speeltuin.

Inbegrepen bij de verkoop:

- Televisie
- Pannen, borden en bestek
- Glaswerk en kopjes
- Koelkast + koelkast in de schuur
- Wasmachine
- Magnetron
- Stofzuiger
- Koffiezetapparaat
- Zwembad inclusief pomp
- Grasmaaier
- Divers tuingereedschap
- Partytent
- Tuinset + kussens

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats €2.175,- (€1.973,- staangeld, €120,- toeristenbelasting, €45,- vastrecht elektra, €37,- vastrecht water). Elektra, €0,38 per kWh, betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u €3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen Wifi betaalt u €110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

 

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Betuwestrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl

 0345681503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht