Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Willerby Herald

Verkocht
Prijs: 6.750,-

Deze goed onderhouden Willerby Herald is 9.00 meter lang en 3.10 meter breed. De caravan staat op een grote kavel op een rustig gedeelte van de camping. De woonkamer is gezellig ingericht met een losse hoekbank en een eettafel met stoelen. De keuken is voorzien van een 4 pits gasstel en een koelkast. De caravan heeft twee slaapkamers. In één slaapkamer is het mogelijk om 3 personen te laten slapen. Eén slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een inbouwkast. De badkamer heeft een douche/bad, toilet en fonteintje.

Wat is er bij de verkoop inbegrepen:
- 6 persoons servies    
- bestek                     
- voorraad bussen       
- potten en pannen      
- keukengerei              
- koffiezetapparaat    
- waterkoker               
- toaster
- 2 koelkasten             
- diepvrieskistje          
- TV                            
- radio/cd speler        
- stofzuiger                
- bakoventje (los)        
- luxaflex                   
- gordijnen                 
- bankstel                   
- tafel + stoelen          
- kinderbedje              
- springbox 2 pers.      
- matrassen + kussens  
- brandblusser            
- tuingereedschap       
- grasmaaier + trimmer
- heggenschaar
- buitenverlichting
- 2 tafels Hartman
- 8 stoelen + kussens
- kinderschommel
- 2 fietsen
- kindertuintafel
- parasol + voet

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats €2.530,- (€2.328,- staangeld, €120,- toeristenbelasting, €45,- vastrecht elektra, €37,- vastrecht water.) Elektra €0,38 per kWh, betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u €3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor één seizoen Wifi betaalt u €110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345-681 503Informatie aanvragen

Terug naar overzicht