Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Willerby Herald (hond toegestaan)

Prijs: € 11.950,-
Aantal slaapkamers: 2

Deze Willerby Herald is een mooie, ruime caravan van 10,5 meter lang bij 3,1 meter breed en de bouwjaar is van 2003. Bij de caravan zit een grote tuin met een schuurtje. Hij heeft 2 slaapkamers met twee 2 persoonsbedden, een ruime woonkamer, een keuken en het toilet en douche zijn van elkaar gescheiden.

De caravan ligt op een rustig gedeelte van de camping aan een doodlopend weg, vlakbij de kleine speeltuin en de sportveld. Ook zijn honden op deze plaats toegestaan.

 

Voor meer informatie kunt u hier de brochure downloaden. 

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345-681 503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht