Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Willerby Richmond (hond toegestaan)

Verkocht
Prijs: Verkocht
Aantal slaapkamers: 3

Deze Willerby Richmond komt uit het jaar 2007 en is een goed onderhouden, modern ingerichte caravan gelegen op een rustig gedeelte op de camping met maar liefst een perceeloppervlakte van 340m2. De Willerby is 10,70 meter lang en 3,70 meter breed. De caravan staat op een mooie ruime kavel waar sinds 2020 ook honden zijn toegestaan.

De caravan beschikt over drie slaapkamers, iedere slaapkamer is voorzien van een eigen verwarmingssysteem. Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed, twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden (1 met matras, 1 zonder). Daarnaast bevindt zich in de caravan een badkamer met douche met thermostaatkraan,  verwarming en afzuigsysteem. De caravan is verder voorzien van een Bosch geiser en Nederlandse stopcontacten. In 2014 zijn de koperen leidingen allemaal vervangen voor flexibele leidingen.

Verder heeft de caravan een mooie open keuken en een ruime woonkamer met een zit- en eethoek. De zithoek is in 2014 opnieuw gestoffeerd en de kussens zijn voorzien van moderne, afneembare, wasbare hoezen. In de tuin staat een houten regen overkapping en een ruime (onderhoudsvrije) kunststof schuur van het merk Keter. Het perceel is voorzien van een eigen parkeerplaats.

 

Voor meer informatie kunt u hier de brochure downloaden.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 16.30 uur.  

BetuweStrand Recreatie

info@betuwestrand.nl

0345-681 503  

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht