Menu

Willerby Salisbury

Prijs: € 29.500,-
Aantal slaapkamers: 3

Een nieuw aangelegde tuin met een jonge occasion stacaravan waar je je vrije dagen en vakanties door kan brengen! Wie wil dat nu niet?

Deze zeer ruime stacaravan is 11,00 meter lang en 3,7 meter breed, heeft 3 slaapkamers en staat op een ruime staanplaats op Graanhof, een van de laatste uitbreidingen van onze camping.

Qua luxe zit je goed in deze moderne stacaravan met dubbele beglazing en centrale verwarming. In de luxe afgewerkte keuken zijn de koelkast en de vriezer netjes ingebouwd. Recent is er door de gehele stacaravan een nieuwe vinyl vloer gelegd. 

De inventaris is zeer compleet, zoals een TV, het gehele interieur (bankstel, bedden, kasten) en ook de keuken is volledig ingericht. Denk hierbij aan een oven, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast.

Er zijn 3 slaapkamers. Eén slaapkamer heeft een tweepersoons bed, en de andere twee slaapkamers hebben 2x een eenpersoonsbed. 's Ochtends in de rij voor het toilet hoeft niet want er zijn twee toiletten aanwezig waarvan één bereikbaar is via zowel de hal als de grote slaapkamer.

In de schuur staat een wasmachine en een nieuwe Makita grasmaaier. De tuin is ingericht met een loungeset + kussens, een ligbed, een barbecue, fietsen en een trampoline. Een waar kinderparadijs en op loopafstand van het sportveld.

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Voor meer informatie download hier de brochure. Elektra, € 0,80 per kWh betaalt u achteraf per factuur (dit indicatieve prijs, de definitieve prijs is afhankelijk van de huidige prijswisseling op de energiemarkt.) . 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 4,40 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 120,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Download brochure