Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Willerby Savoy

Prijs: €15.950,-
Aantal slaapkamers: 3

De Willerby Savoy uit bouwjaar 2009 heeft een fraai uiterlijk met een pannendak.

De stacaravan is 11.30 meter lang en 3.70 meter breed.

De caravan is te betreden via één deur en komt binnen in een grote en ruime leefruimte. De woonkamer is gemeubileerd met een grote hoekbank, tv meubel, schouw met gashaard.

De eethoek met hoekbank, krukje en tafel zit schuin tegenover het zitgedeelte. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, grill, oven, kraan met spoelbak en kastruimte. De caravan beschikt over drie slaapkamers. In slaapkamer 1 staat een tweepersoons bed, nachtkastjes, kastruimte boven het bed, een kledingkast, een klein kaptafeltje met spiegel. In slaapkamer 2 en 3 staan beiden twee eenpersoonsbedden, kastruimte boven het bed en een kledingkast. De badkamer is voorzien van een douche met cabine en wastafel en toilet. En er is nog een extra toilet aanwezig. 

 Wilt u meer weten over deze caravan download hier de brochure.

 

Deze caravan is perfect om op een van onze nieuwe lege kavels op graanhof te plaatsen.  Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. 

Elektra, € 0,40 per kWh betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 4,00 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne.

Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

 

Vanaf 16 December is deze prachtige Willerby Savoy te bezichtigen bij ons op de camping. 

Plaatsing is uitsluitend op een plaats op onze camping. Er is geen inruil mogelijk.

 

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 16.30 uur.

 

BetuweStrand Recreatie

info@betuwestrand.nl

0345-681503

Download brochure

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht