Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Willerby Vacation (hond toegestaan)

Prijs: 13.500,-

Deze ruime Willerby Vacation is 11 meter lang en 3,65 meter breed. De caravan staat op een mooie ruime kavel op het gedeelte waar honden zijn toegestaan.
De tuin is voorzien van een mooi terras en gras en er is een schuur op de plaats aanwezig.
De caravan heeft een gezellige ruime hoekzit om lekker te relaxen, ook is er een  hoekzit als eetgelegenheid. De keuken is voorzien van een dubbele oven en een gaskookplaat.
De caravan heeft twee slaapkamers. Een slaapkamer heeft 2 losse bedden en een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. Beide kamers hebben inbouwkasten.
De badkamer heeft een douchegedeelte en een spoelbak, het toilet is apart.

Inbegrepen bij de verkoop:       
een 6-delig servies, glazen en pannen.
2x eenpersoonsdekbed en kussens.
1x tweepersoonsdekbed en kussens.

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats €2.461,- (€2.189,- staangeld, €120,- toeristenbelasting, €45,- vastrecht elektra, €37,- vastrecht water, €70,- hond.) Elektra €0,38 per kWh, betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u €3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor één seizoen Wifi betaalt u €110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345-681 503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht