Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Willerby Vacation (hond toegestaan)

Prijs: 16500,-
Aantal slaapkamers: 2

Op steenworp afstand van de kleine speeltuin vindt u deze leuke Willerby Vacation die gelegen is op een ruime plaats op het hondenterrein! De caravan komt uit 2013 en is 10,5 meter lang en 3,70 meter breed. De caravan beschikt over 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden. Met de warme zomerse dagen is het een verkoeling met de airco in de caravan. 

De tuin is nieuw aangelegd en goed onderhouden. Bij de verkoop zit alles inbegrepen waaronder o.a. de keukeninventaris, tv, de wasmachine & droger en buiten barbecue.

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats € 2.554,-. (Staangeld: €2.282,-. Toeristenbelasting:€ 120,-. Vastrecht elektra: € 45,-. Vastrecht water: € 37,-) en de hond €70,- Elektra, € 0,38 per kWh betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijkken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345 681 503  

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht