Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Willerby Vacation (honden toegestaan)

Prijs: € 27.500,-
Aantal slaapkamers: 3

Deze nette Willerby Vacation stacaravan is 11.50 meter lang en 3,70 meter breed en heeft een perceeloppervlakte van minimaal 250 m2.

De caravan staat op het Elandlaan. De caravan heeft een lekker ruime tuin met PVC schuurtje, twee tuinsetjes en een loungeset. De caravan heeft een ruime woonkamer met een apart eetgedeelte. Een ruime keuken met oven, koelkast en verschillende opbergkastjes met keukengerei.

Daarnaast beschikt de caravan over drie slaapkamers welke als volgt zijn ingedeeld:
In slaapkamer 1 staat een tweepersoonsbed met nachtkastjes en een kledingkast.
In slaapkamer 2 en 3 staan beiden twee éénpersoonsbedden met nachtkastjes, kastruimte boven het bed en een kledingkast.

De badkamer is voorzien van een wastafel en lekkere ruime douche. Het toilet is seperaat.

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. 

Voor meer informatie download hier de brochure.

Elektra, € 0,42 per kWh betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 4,20 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne.

Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht