Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Willerby (vanaf 2020 zijn hier honden toegestaan)

Prijs: €8.250,-
Aantal slaapkamers: 3

Op steenworp afstand van het sportveld en de campingwinkel vindt u deze mooie goed onderhouden Willerby. De plaats is groot en praktisch ingedeeld met een leuk terras en verder gras. In de tuin staat een mooie houten schuur.

De stacaravan komt uit 2002. De lengte van de caravan is 10 meter lang en 3.60 meter breed.

In de caravan vindt u een ruime living met een grote hoekband aan de voorkant. De caravan heeft een losse eethoek met 4 stoelen. De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak en een gascomfort met gasoven. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig, waarvan 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 2 slaapkamers met een éénpersoonsbed. De badkamer is voorzien van een toilet, een wasbak en een douche.

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats €2.484,- (€2.282,- staangeld, €120,- toeristenbelasting, €45,- vastrecht elektra, €37,- vastrecht water). Elektra, €0,38 per kWh, betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u €3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen Wifi betaalt u €110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Betuwestrand Recreatie

www.betuwestrand.nl

info@betuwestrand.nl

0345681503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht