Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Willerby Westmoreland (hond toegestaan)

Prijs: €7000,-

Deze mooie Willerby Westmoreland komt uit 2000. De stacaravan is 10,5 meter lang en 3,6 meter breed. De caravan beschikt over een ruime woonkamer met een losse grijs gestoffeerde bank en een knusse eethoek. In 2015 is er een nieuwe geiser geplaatst, nieuwe vinyl vloerbedekking en zijn er nieuwe matrassen ingelegd. De caravan staat op een gedeelte waar honden zijn toegestaan. Uw trouwe viervoeter mag dus gezellig mee!

De caravan is voorzien van drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met een tweepersoonsbedframe en één slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden. De badkamer heeft een wasbak, een douche en een toilet.

Inbegrepen bij de verkoop:
- 2 tafeltjes
- Lampen
- Brandblusser
- Pannenset
- Bestek en keukengerei
- Borden en glazen
- Rolgordijnen
- Senseo koffiezetapparaat
- Waterkoker
- TV
- Droogrek
- Magnetron
- Partytent + doek

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats € 2.925,-. (Staangeld: €2.523,-. Toeristenbelasting:€ 120,-. Vastrecht elektra: € 45,-. Vastrecht water: € 37,-) Elektra, € 0,38 per kWh betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijkken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345 681 503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht