Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Willerby Westmorland

Prijs: 8.950,-
Aantal slaapkamers: 2

Deze goed onderhouden Willerby Westmorland staat op een rustig gedeelte van de camping. Het voordeel is dat het water, de campingwinkel en de horeca op loopafstand is. Het bouwjaar van de caravan is 2009. De caravan 10,9 meter lang en 3,65 meter breed. De caravan staat op een mooie kavel met gras en een groot aangelegd terras, ook is er een houten schuurtje aanwezig.

De caravan heeft een mooie, ruime woonkamer met een grote hoekbank, er zijn inbouwkasten en een Zibro kachel. Er is een gezellige eethoek met 4 losse stoelen. De keuken is voorzien van een gasstel, een koelkast en een dubbele oven. De badkamer is voorzien van toilet, een douche en een badkamermeubel met spoelbak. De caravan heeft 2 slaapkamers. Eén slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en één kamer heeft twee eenpersoonsbedden.

U kunt de brochure hier downloaden

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345 681 503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht