Menu

Willerby Winchester

Verkocht
Aantal slaapkamers: 2

Deze prachtige en ruime caravan staat aan de rand van het E-terrein op een fijne knusse kavel. De caravan is zeer netjes en keurig onderhouden.

Je komt binnen in de ruime keuken. Hierin staat een koel/vriescombinatie, een vierpits gasstel met daaronder een dubbele oven en zijn voldoende kastjes om alle boodschappen op te bergen. Er staat een nette eettafel met vier stoelen.

In de woonkamer staat een ruime tweezitsbank die in een handomdraai is om te toveren tot slaapbank. Daarnaast staan twee luxe stoelen. Door het hoge plafond en de lichte kleuren voelt de woonkamer zeer ruimtelijk aan. Aan de voorkant van de caravan bevinden zich openslaande deuren die met zomerse dagen voor heerlijke verfrissing zorgen.

Via de hal kom je naar de slaapkamers en badkamer. In de grote slaapkamer staat een tweepersoonsbed en is er toegang tot het tweede toilet. Vanuit deze slaapkamer kun je de ruime inloopkast bereiken.

In de tweede slaapkamer staan twee losse eenpersoonsbedden.

Deze luxe caravan is voorzien van dubbelglas, winterisolatie en centrale verwarming.

 

Brochure

Onderaan deze pagina kan de brochure gedownload worden. In deze brochure vind je onder andere het staangeld van deze plek, foto's en wat er van de inventaris achter blijft bij de aankoop van deze caravan.

 

Staangeld

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Download voor meer informatie over het staangeld van deze plek de brochure.

Elektra en waterverbruik wordt achteraf per factuur betaald. Een indicatieve prijs voor elektra is € 0,80 per kWh (deze prijs is afhankelijk van de prijswisseling op de energiemarkt). Alle caravans op onze camping worden aangesloten op 10 ampere.  Er zit 15 m3 water bij de prijs in, hierna betaal je € 4,40 per m3.

Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij aan gebruik te maken van Digitenne.

Voor een seizoen wifi betaal je € 120,- dit kun je kopen in onze receptie.

 

Toelatingsbeleid

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten nodigen wij je graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek en nemen we de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak in voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland.

Je kunt bovenstaande vergelijken met wie je zelf toelaat in je eigen huis.

 

Camping BetuweStrand

BetuweStrand is een 4,5-sterren camping in de prachtige Betuwe. BetuweStrand ligt in het dorp Beesd en heeft onder andere een supermarkt, bakker, slager, drogist en heerlijke restaurants. Maak eens een mooie wandeling of fietstocht door Landgoed Mariënwaerdt of langs de Appeldijk waar in het voorjaar de appelbomen in bloesem staan. Liever wat meer actie? BetuweStrand Recreatie beschikt over een waterskibaan waar, tegen betaling, gebruik van gemaakt kan worden. Wanneer je een caravan hebt op onze mooie camping mag er gratis gebruik gemaakt worden van ons heerlijke zwem,- en viswater. Zowel het animatieteam, onze vrijwilligersvereniging OVB en de camping zelf verzorgen leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen. Kortom, een heerlijke vakantieplek in een prachtige omgeving. Wie wil dat nou niet?

 

Download brochure