Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Willerby Winchester (hond toegestaan)

Prijs: €29.500,-
Aantal slaapkamers: 2

Deze Willerby Winchester uit 2012 is meter 12 lang en 3,80 meter breed. De caravan staat op het honden gedeelte van ons terrein.

In de woonkamer staat een ruime rondzitbank en staat er een leuke losse fauteuil. In de open keuken staat een losse eettafel met stoelen. De caravan beschikt over 2 slaapkamers, waarvan één slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met twee één persoonsbedden. Een leuk detail in de grote slaapkamer zit een inloopkast. In de badkamer is er een douche, wastafel en wc te vinden.

Bij de verkoop is de inventaris die nu in de caravan staat inbegrepen.

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats €2.600,- (€2.328,- staangeld, €120,- toeristenbelasting, €45,- vastrecht elektra, €37,- vastrecht water en €70,- hond.) Elektra €0,38 per kWh, betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u €3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor één seizoen Wifi betaalt u €110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 9.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345-681 503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht