Direct contact? Bel 0345 681503
Boek direct je vakantie

Vroegboekkorting op je abonnement

Bestel vóór 1 april je waterski- of wakeboardabonnement en profiteer van 10% vroegboekkorting. Kies je voor een seizoenskaart, een korter seizoensabonnement of bijvoorbeeld voor een maandkaart? Bekijk hier alle mogelijkheden.

Deze vroegboekkorting is een beperkte tijd geldig, maar gedurende het seizoen kun je ook van een andere korting gebruik maken:
Zijn er binnen jouw gezin meerdere personen die een abonnement willen afsluiten? Dan ontvang je op het 2e abonnement 10% korting, op het 3e abonnement 20% enzovoort.

Om gebruik te maken van de vroegboekkorting kun je natuurlijk langskomen bij de receptie, bellen naar 0345-681503 of een email sturen naar info@betuwestrand.nl. Kun je het abonnement niet vóór 1 april ophalen? Dat geeft niets. Als je op tijd bent met bestellen, leggen wij hem gewoon voor je klaar! Dus ook al kom je pas in juli bij ons kamperen, maar wil je al wel gebruik maken van de vroegboekkorting, is dat op deze manier mogelijk.

Abonnementen zijn inclusief waterski's, een zwemvest en instructies. Wil je er een wakeboard of een wetsuit bij huren voor een langere periode? Dat is binnenkort ook mogelijk. Houd de tarieven in de gaten.

Nieuws
Lees hier het laatste nieuws over Camping Betuwestrand.
Nieuws overzicht
Fotoalbum
Wil je ook nog even nagenieten?
Bekijk ons fotoalbum
Video's
Kom alvast in de vakantiestemming!
Video's