Menu

Waterskibaan

Bij BetuweStrand Recreatie gunnen we iedereen de kick van het waterskiën. Onze waterskibaan is bij uitstek geschikt voor beginners die het waterskiën nog moeten leren. Je zult de adrenaline door je lichaam voelen gieren als je je eerste rondje op de waterski's maakt. Ben je eenmaal begonnen dan raak je er aan verslaafd! Ook om je skills te verbeteren kun je uiteraard bij ons terecht!

Onze professionele instructeurs zorgen ervoor dat je in een uurtje kunt leren waterskiën. Het is makkelijk en veilig voor iedereen met een normale lichamelijke conditie. Gebruik van de waterskibaan voor personen in de leeftijd van 8 jaar tot 14 jaar is alleen onder toezicht van een volwassen begeleider mogelijk.

 

Tarieven Openingstijden

Direct reserveren

Wakeboarden

Wakeboarden... Dat moet je eens gedaan hebben! Beleef deze ultieme kick bij BetuweStrand!

Waterski

Beleef de kick van waterskiën! Onze waterskibaan is uitermate geschikt voor beginners.

Funpark

Beginner of professional? Breng in het Funpark jouw watersport skills naar een "next-level"!
Horeca

Horeca

Een uitgebreid diner of een lekkere snelle snack... Je bent hiervoor van harte welkom in ons restaurant of cafetaria. Mmm lekker!
Chillen

Chillen

Even lekker chillen, dat kan bij ons! Springen, glijden, relaxen aan het strand, een drankje aan de bar. Jong en oud hoeft zich geen moment te vervelen.
Glijbanenpark

Glijbanenpark

Uniek in de regio! Kinderen van alle leeftijden kunnen zich helemaal uitleven in het grote waterpark met vele waterattracties en -speeltoestellen.
Waterfun

Waterfun

Hou je van ontspanning of meer van actie en watersport? Bij ons op het park beleef je eindeloos veel waterplezier!
Strandbad

Strandbad

Na het beoefenen van je watersport skills op de waterskibaan even lekker relaxen? Geniet dan van de zon, het water en strand op ons Strandbad.

Waterskiën met je vrienden of een kidsparty?

Wij hebben een aantal leuke arrangementen! Wil je tijdens het waterskiën even lekker borrelen met je vrienden dan hebben wij een heerlijk borrelarrangement. Of lijkt het je leuk om een vrijgezellenfeest bij ons te vieren? Er is voor ieder wat wils! Check onze speciale arrangementen en beleef een onvergetelijke dag op BetuweStrand.

Groepsuitjes en kinderfeestjes