Menu

Wakeboarden... dat wil jij toch ook!

Wakeboarden in Gelderland

Wakeboarden... Dat moet je eens gedaan hebben! Deze razend populaire watersport moet je een keer geprobeerd hebben! Heb je het waterskiën eenmaal onder de knie? Dan kun je gaan wakeboarden. Beleef ook deze ultieme kick! Heb je al gehoord van de Kicker (schans) en de Rail? Ga ook de uitdaging aan. 

Laat je waterskiën of wakeboarden liever links liggen? Dan ben je natuurlijk van harte welkom op het strand of in het Beach House. Vanuit hier kun je alle capriolen perfect zien.

Tarieven Openingstijden

Tips voor beginners

Als je het waterskiën onder de knie hebt is het tijd voor je volgende uitdaging: het wakeboarden. Onze instructeurs zullen je begeleiden en voordat je het weet heb je de techniek van het wakeboarden al helemaal door, dat is pas een kick! Het kan natuurlijk zijn dat je niet in het bezit bent van eigen materiaal. Geen probleem! Naast wetsuits verhuren wij topkwaliteit Ronix en Jobe wakeboards.

Personen van 8 t/m 14 jaar kunnen enkel onder toezicht van een volwassen begeleider gebruikmaken van de waterskibaan. 

Boek nu online je ticket!

Het werkt heel eenvoudig... Je reserveert een plekje op onze waterskibaan via de knop "Reserveren". Via ons online boekingsysteem kun je stap voor stap aangeven hoe lang en met hoeveel personen je wilt komen waterskien. Neem je reserveringsbevestiging mee naar de receptie, meld je aan, haal je waterski's en zwemvest op en je bent klaar voor de start!

Vanaf de startplek word je meegenomen door een skilijn en ga je met een lekker vaartje van ongeveer 30 km/u over het water samen met nog een paar andere skiërs. Heb je de smaak te pakken? Dan hebben we ook abonnementen voor een weekend, week, maand of het gehele seizoen. Check de "Tarieven" voor een compleet overzicht.

Met een paar stoere vriend(inn)en wakeboarden of een kidsparty vieren?

Kies dan voor het Hungryman, de Speedy Conzalez Kidsparty of het twaalfuurtje. Ook hebben wij voor schoolklassen een speciaal aantrekkelijk tarief, neem hierover contact met ons op. Check onze speciale arrangementen voor meer informatie.

groepsuitjes

 Aanvullende informatie

  • Honden zijn niet toegestaan op de waterskibaan en, in en rondom het strandbad, ook niet van bezoekers.
  • Iedereen die gebruik maakt van de waterskibaan gaat akkoord met het gebruikersregelement.