Direct contact? Bel 0345 681503
Boek direct je vakantie

Wakeboarden

Wakeboarden... Dat moet je eens gedaan hebben! Deze razend populaire watersport is op dit moment ook de snelst groeiende watersport ter wereld. Heb je het waterskiën onder de knie? Dan kun je gaan wakeboarden. Beleef ook deze ultieme kick! Heb je al gehoord van de Kicker (schans) en de Rail in ons funpark? Ga ook de uitdaging aan.

Het kan natuurlijk dat je niet in het bezit bent van eigen materiaal. Geen probleem! Naast wetsuits verhuren wij topkwaliteit Ronix en Jobe wakeboards.

Hou onze Facebook en Twitter in de gaten voor nieuws en acties! Gebruik van de waterskibaan voor personen in de leeftijd van 8 jaar tot 14 jaar onder toezicht van een volwassen begeleider.

Heb je de smaak te pakken? Dan hebben we ook 10 rittenkaarten (10 betalen = 12 halen) en abonnementen voor een weekend, week, maand of het gehele seizoen. Kijk bij "de Tarieven" voor het overzicht.

Ga je niet waterskiën of wakeboarden? Dan ben je natuurlijk van harte welkom op het strand of in het Beach House. Vanuit hier kun je alle capriolen perfect zien.

Wil je ook wakeboarden?

Het werkt heel eenvoudig... Je koopt een kaartje bij de receptie voor 1 of 2 uur. Je krijgt een wakeboard en een zwemvest en je bent klaar voor de start! Vanaf de startplek word je meegenomen door een skilijn en ga je met een lekker vaartje van 30 km/u over het water met nog een paar andere skiërs en boarders. Heb je de smaak te pakken? Dan hebben we ook 10 rittenkaarten (10 betalen = 12 halen) en abonnementen voor een weekend, week, maand of het gehele seizoen. Kijk bij de "Tarieven" voor het overzicht.

Met een paar stoere vriend(inn)en of een kidsparty vieren?

Kies dan voor het Hungryman, de Speedy Conzalez Kidsparty of het Borrelarrangement. Ook hebben wij voor schoolklassen een speciaal aantrekkelijk tarief. Kijk voor meer informatie bij de speciale arrangementen.

Wakeboard Nederland

Een sportief cadeau!

Geef ook een cadeaubon voor het waterskiën of wakeboarden cadeau.

Aanvullende informatie

  • Honden zijn niet toegestaan, ook niet van bezoekers.
  • Iedereen die gebruik maakt van de waterskibaan gaat akkoord met het gebruikersregelement.

Kom je ook wakeboarden?

Nieuws
Lees hier het laatste nieuws over Camping Betuwestrand.
Nieuws overzicht
Video's
Kom alvast in de vakantiestemming!
Video's
Fotoalbum
Wil je ook nog even nagenieten?
Bekijk ons fotoalbum