Direct contact? Bel 0345 681503
Boek direct je vakantie

Uw zomervakantie 2018 boeken

Bent u al aan het oriënteren voor de zomervakantie van 2018? Voor de tofste gezinscamping hoeft u niet verder te zoeken! Bij BetuweStrand uw zomervakantie 2018 boeken staat voor gegarandeerd plezier voor het gehele gezin. Maar u kunt natuurlijk ook terecht tijdens de voorjaarsvakantie van 2018 en de meivakantie 2018. Wilt u het gehele seizoen genieten? Overweeg eens een seizoenplaats 2018! Kamperen kan dan van 29 maart tot maar liefst 30 september. 

Nu al uw zomervakantie 2018 boeken

Verlangt u ook al zo naar de warme zomerstralen van de zomervakantie 2018? Nu is voor veel mensen dé tijd om zich te oriënteren voor de zomer. Wilt u ook al uw zomervakantie 2018 boeken? Of misschien een andere vakantie in 2018? Bij BetuweStrand recreatie zijn diverse kampeerarrangementen voor het gehele gezin. 

Ja! Ik wil mijn zomervakantie 2018 boeken!

Zomervakantie 2018

 

Actief tijdens vakantie 2018

Houdt u van heerlijk dobberen op een luchtbed, zandkastelen bouwen, glijden van megaglijbanen, met zijn allen op de banaan achter een supersnelle boot, en nog veel meer? Waterratten en actie liefhebbers zijn bij ons aan het juiste adres. Uw vakantie 2018 is een gegarandeerd feest op de drijvende trampoline, de Saturnus en de duikplanken! Voor de echte sensatiezoekers heeft Camping BetuweStrand een heus Waterski & Funpark! Leef je uit op de Kicker, een spectaculaire schans in het water, of de rail! Zou je dolgraag eens willen waterskiën of wakeboarden? Beginnelingen en ervaren watersporters zijn welkom in het water bij BetuweStrand!

Vakantie 2018

Om uw vakantie 2018 aan het water extra "spetterend" te maken beschikt camping BetuweStrand over Waterplaatsen! Heerlijk genieten aan het water met het hele gezin! Deze plaatsen hebben een oppervlakte van minimaal 80m2 en zijn standaard voorzien van 10 ampère elektriciteit aansluiting. 

Wilt u genieten van nét iets meer comfort? Heeft u behoefte aan wat meer ruimte om u heen? Dan zijn onze Comfort kampeerplaatsen ideaal voor u! Deze plaatsen van minimaal 100m2, voorzien van 10 ampère eletriciteit aansluiting, laten u extra genieten op de Tofste gezinscamping van Nederland.

Boek nu uw verblijf!

Fotoalbum
Wil je ook nog even nagenieten?
Bekijk ons fotoalbum
Video's
Kom alvast in de vakantiestemming!
Video's
Nieuws
Lees hier het laatste nieuws over Camping Betuwestrand.
Nieuws overzicht