Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Je zomervakantie 2020 boeken

Voor de tofste gezinscamping hoef jw echter niet verder te zoeken! Bij BetuweStrand uw zomervakantie 2020 boeken staat voor gegarandeerd plezier voor het gehele gezin. Maar je kunt natuurlijk ook terecht tijdens het voor- of naseizoen. 

Jullie zomervakantie 2020 boeken

Verlang je ook al zo naar de warme zomerstralen van de zomervakantie 2020? Heb je jouw zomervakantie voor 2020 nog niet geboekt? Bij BetuweStrand recreatie zijn diverse kampeerarrangementen voor het gehele gezin. 

Ja! Ik wil mijn zomervakantie 2020 boeken!

zomervakantie 2020

Actie tijdens jullie vakantie

Hou je van heerlijk dobberen op een luchtbed, zandkastelen bouwen, glijden van megaglijbanen, met zijn allen op de banaan achter een supersnelle boot, en nog veel meer? Waterratten en actie liefhebbers zijn bij ons aan het juiste adres. Je zomervakantie 2020 is een gegarandeerd feest op de drijvende trampoline, de Saturnus en de duikplanken! Voor de echte sensatiezoekers heeft Camping BetuweStrand een heus Waterski & Funpark! Leef je uit op de Kicker, een spectaculaire schans in het water, of de rail! Zou je dolgraag eens willen waterskiën of wakeboarden? Beginnelingen en ervaren watersporters zijn welkom in het water bij BetuweStrand!

zomervakantie 2020 watersport