Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Je zomervakantie 2021 boeken

Voor de tofste gezinscamping hoef je niet verder te zoeken! Bij BetuweStrand uw zomervakantie 2021 boeken staat voor gegarandeerd plezier voor het gehele gezin. Maar je kunt natuurlijk ook terecht tijdens het voor- of naseizoen. 

Jullie zomervakantie 2021 boeken

Verlang je ook zo naar de warme zomerstralen van de zomervakantie 2021? Heb je jouw zomervakantie voor 2021 nog niet geboekt? Bij BetuweStrand recreatie zijn diverse kampeerarrangementen voor het gehele gezin. 

Ja! Ik wil mijn zomervakantie 2021 boeken!

zomervakantie 2021

Actie tijdens jullie vakantie

Hou je van heerlijk dobberen op een luchtbed, zandkastelen bouwen, glijden van megaglijbanen, met zijn allen op de banaan achter een supersnelle boot, en nog veel meer? Waterratten en actie liefhebbers zijn bij ons aan het juiste adres. Je zomervakantie 2021 is een gegarandeerd feest op de drijvende trampoline, de Saturnus en de duikplanken! Voor de echte sensatiezoekers heeft Camping BetuweStrand een heus Waterski & Funpark! Leef je uit op de Kicker, een spectaculaire schans in het water, of de rail! Zou je dolgraag eens willen waterskiën of wakeboarden? Beginnelingen en ervaren watersporters zijn welkom in het water bij BetuweStrand!

Ontdek de omgeving!

Naast alle activiteit en gezelligheid op onze camping zelf, valt er ook genoeg te beleven in de omgeving. Maak jouw zomervakantie in 2021 compleet met een bezoek aan Monkey Town in Leerdam, laat je cultureel verrijken bij de Nieuwe Hollandse Waterlinie, of ga lekker uitrazen in een attractiepark! Ook voor natuurliefhebbers valt er genoeg te beleven. De Betuwe staat bekend om de fruitbomen met prachtige bloesem, mooie kronkelende rivieren en nog veel meer! Op onze website geven we een aantal leuke tips die we voor jou hebben geselecteerd.

Doen en beleven