Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Wakeboarden... dat wil jij toch ook!

Wakeboarden... Dat moet je eens gedaan hebben! Deze razend populaire watersport is op dit moment ook de snelst groeiende watersport ter wereld. Heb je het waterskiën onder de knie? Dan kun je gaan wakeboarden. Beleef ook deze ultieme kick! Heb je al gehoord van de Kicker (schans) en de Rail? Ga ook de uitdaging aan.

Ga je niet waterskiën of wakeboarden? Dan ben je natuurlijk van harte welkom op het strand of in het Beach House. Vanuit hier kun je alle capriolen perfect zien.

Tarieven Openingstijden

Boek nu online je ticket!

Het werkt heel eenvoudig... Je reserveerd een plekje op onze waterskibaan via de knop "Boek waterskibaan". Via ons online boekingsysteem kan je stap voor stap aangeven hoelang en met hoeveel personen je wilt komen waterskien. Neem je reserveringsbevestiging mee naar de receptie, meld je aan, haal je waterski's en zwemvest op en je bent klaar voor de start!

Waterskiën - Betuwestrand 

Vanaf de startplek word je meegenomen door een skilijn en ga je met een lekker vaartje van 30 km/u over het water samen met nog een paar andere skiërs. Heb je de smaak te pakken? Dan hebben we ook abonnementen voor een weekend, week, maand of het gehele seizoen. Check de "Tarieven" voor een compleet overzicht.

Tips voor beginners

Het kan natuurlijk dat je niet in het bezit bent van eigen materiaal. Geen probleem! Naast wetsuits verhuren wij topkwaliteit Ronix en Jobe wakeboards.

Houd onze Facebook in de gaten voor nieuws en spectaculaire acties! Gebruik van de waterskibaan voor personen in de leeftijd van 8 jaar tot 14 jaar onder toezicht van een volwassen begeleider.

Met een paar stoere vriend(inn)en wakeboarden of een kidsparty vieren?

Kies dan voor het Hungryman, de Speedy Conzalez Kidsparty of het Borrelarrangement. Ook hebben wij voor schoolklassen een speciaal aantrekkelijk tarief. Check onze  speciale arrangementen voor meer informatie.

groepsuitjes kinderfeestjes

Aanvullende informatie

  • Honden zijn niet toegestaan, ook niet van bezoekers.
  • Iedereen die gebruik maakt van de waterskibaan gaat akkoord met het gebruikersregelement.