Menu

Augustus activiteiten

Geplaatst: 16-07-2019

  • Circus Fantasia 2 augustus

Vrijdag 2 augustus komt Circus Fantasia naar het BetuweStrand! Spannende stunts, grappige clows en vliegende acrobaten. Kom jij ook?! Op de parkeerplaats bij de horeca staat een grote circustent waarvoor op de dag zelf tussen 12:00 uur en 13:00 uur kaartjes in de voorverkoop gekocht kunnen worden. Voor OVB-leden is er een speciale prijs. De show begint om 19:00.

  • Beesdse vrouwenbingo 3 augustus

Ook de jaarlijkse terugkerende Beesdse vrouwenbingo is er weer! Op zaterdag 3 augustus vanaf 20:30 in de horeca. Haal je bingokaart en maak kans op mooie luxe prijzen!

  • Grote OVB/Betuwe Strand feestdag 4 augustus

De welbekende grote OVB/Betuwe Strand feestdag begint 4 augustus vanaf 12:00 op het sportveld. Het sportveld wordt gevuld met verschillende kramen en voor de kinderen heel veel leuks zoals een dolle zweefmolen, 13,5 meter krat klimmen, mega jungle glijbaan, bungee trampolines en een rodeo stier!  Vanaf 16:00 gaat het feest verder met muziek en een zanger.

  • Zwemvierdaagse 5 t/m 8 augustus

Ben jij die ‘waterrat’ die er nooit genoeg van krijgt om in het water te zijn. Wil je gezond bezig zijn en lekker bewegen? Of vindt je het gewoon heel leuk om te zwemmen? Doe dan mee aan de Zwem4daagse! Maandag 5 augustus beginnen we en we sluiten op donderdag 8 augustus af! Een sportmeerdaagse voor iedereen die van bewegen in het water houdt.  

Maandag vanaf 17:30
Dinsdag vanaf 17:30
Woensdag vanaf 17:30
Donderdag vanaf 19:00

  • Vrouwendag 9 augustus

Op vrijdag 9 augustus is het tijd voor de vrouwen! De mannen laten we thuis bij de kinderen en de vrouwen gaan lekker een dagje naar Valkenburg. Vanaf 09:00 vertrekken we richting Valkenburg waar we rond 10:30 zullen aankomen. Rond 21:00 zullen we weer terug zijn op de camping. Er kunnen maximaal 55 vrouwen mee dus geef je snel op vóór 27 juli (uiterste betaaldatum). De kosten zijn €80,- voor niet OVB leden en €70,- voor OVB leden.

  • Playbackshow 10 augustus 19:30

Na het succes van afgelopen jaar, wordt er dit jaar opnieuw een playbackshow georganiseerd! Dus tover je glitter en glamour outfit uit de kast, ga in de spotlights staan en overtuig de jury van jouw playback talent! Vanaf 15:00 uur gaan we alle optredens alvast op het podium in de horeca oefenen en vanaf 19:30 is het SHOW-TIME! Iedereen mag meedoen, schrijf je wel op tijd in want VOL=VOL.

  • Mannendag 17 augustus

Na de vrouwendag is het nu tijd voor de mannen! We vertrekken om 11:00 vanaf het BetuweStrand. Wat er deze dag gaat gebeuren is nog een verrassing maar er staan al een aantal stoere activiteiten op de planning! De kosten zijn €80,- voor niet OVB leden en €70,- voor OVB leden. Je kunt je nu al inschrijven bij de receptie.

  • We-gaan-nog-niet-naar-huis feest 23 augustus

De laatste feestavond van het Betuwe Strand! Een avond met volop muziek en gezelligheid! Sluit met ons het seizoen af! Vanaf 21:00 ben je welkom in de horeca. (leden €2,50 niet leden €4,-)