Menu

Abi Vista

Prijs: € 34.950,-
Aantal slaapkamers: 3

Deze instapklare caravan met goed onderhouden tuin is er klaar voor om jouw nieuwe vakantieplek te worden! In 2022 hebben de verkopers de caravan en kunststof schuur laten plaatsen op dit ruime kavel. De caravan is onlangs volledig gemoderniseerd en beschikt over een royale hoekbank. De bekleding van de eethoek is opnieuw gestoffeerd zodat het een mooi geheel is geworden. Er is een zeer zuinige airco aanwezig welke ook kan dienen als verwarming. De keuken is netjes en van alle gemakken voorzien.

De caravan beschikt over drie slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een royaal bed van 180 cm breed. Liever wat knusser bij elkaar? In slaapkamer 2 vind je een bed van 160 cm breed. In de derde slaapkamer is nu een garderobekamer gerealiseerd welke achter blijft. Hier is ruimte voor een eenpersoonsbed.

De tuin is voorzien van kunstgras en er is een eigen parkeerplaats gerealiseerd. Je kunt languit zitten op de loungeset of onder de vaste partytent aan de granieten eettafel. De kunststof schuur is geïsoleerd en heeft dubbele beglazing. In de schuur is het witgoed keurig weggewerkt en is er voldoende opbergruimte voor tuingereedschap.      

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Download voor meer informatie de brochure. Elektra en waterverbruik wordt achteraf per factuur betaald. Een indicatieve prijs voor elektra is € 0,80 per kWh (deze prijs is afhankelijk van de prijswisseling op de energiemarkt). Er zit 15 m3 water bij de prijs in, hierna betaal je € 4,40 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaal je € 120,-.  

Toelatingsbeleid

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten nodigen wij je graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek en nemen we de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak in voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. Je kunt bovenstaande vergelijken met wie je zelf toelaat in je eigen huis.  

Camping BetuweStrand

Camping BetuweStrand is een 4,5-sterren camping in de prachtige Betuwe. BetuweStrand ligt in het dorp Beesd en heeft onder andere een supermarkt, bakker, slager, drogist en heerlijke restaurants. Maak eens een mooie wandeling of fietstocht door Landgoed Mariënwaerdt of langs de Appeldijk waar in het voorjaar de appelbomen in bloesem staan. Liever wat meer actie? BetuweStrand Recreatie beschikt over een waterskibaan waar, tegen betaling, gebruik van gemaakt kan worden. Wanneer je een caravan hebt op onze mooie camping mag er gratis gebruik gemaakt worden van ons heerlijke zwem,- en viswater. Zowel het animatieteam, onze vrijwilligersvereniging OVB en de camping zelf verzorgen leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen. Kortom, een heerlijke vakantieplek in een prachtige omgeving. Wie wil dat nou niet?

Download brochure