Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Cosalt Carlton Super (vanaf 2020 zijn hier honden toegestaan)

Prijs: 6.400,-

Deze ruime Cosalt Carlton Super staat op een rustig gedeelte op de camping. In 2020 zijn hier honden toegestaan. Er is een mooie ruime tuin met een groot terras, er is een schuurtje aanwezig.


De woonkamer heeft een grote rond-zit, inbouwkasten, een gaskachel en een rond-zit waaraan gegeten kan worden. Er is een ruime hoekkeuken met een koelkast, 2 ovens en een gaskookplaat.
Er is een grote master-bedroom, hierin staat een tweepersoonsbed en een kaptafel en inbouwkasten. Verder is er nog een slaapkamer met 2 losse bedden en een inbouwkast.
Douche en toilet zijn apart.

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats €2.823,- (€2.621,- staangeld, €120,- toeristenbelasting, €45,- vastrecht elektra, €37,- vastrecht water.) Elektra €0,38 per kWh, betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u €3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor één seizoen Wifi betaalt u €110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345-681 503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht