Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Cosalt Rimini (vanaf 2020 zijn hier honden toegestaan)

Prijs: 14.500,-
Aantal slaapkamers: 3

Deze Cosalt Rimini (bouwjaar 2006) kenmerkt zich door een heerlijke ruime tuin met veel privacy. De caravan staat op een rustig gedeelte van de camping, vlakbij de campingwinkel. Ook de grote speeltuin is dichtbij. De caravan is 11 meter bij 3.60 meter. Met drie slaapkamers, waarvan er twee zijn ingericht als gezellige kinderkamer, biedt deze caravan veel ruimte voor een gezin of kunnen de kleinkinderen logeren bij opa en oma. In één slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in twee slaapkamers staat een éénpersoonsbed. De caravan heeft een knusse woonkamer en eethoek. De caravan is voorzien van nieuwe vloerbedekking en nieuw vinyl in de keuken en de hal. De plaats beschikt over kunstgras, een schuurtje en een eigen parkeerplaats.

Bij de verkoopprijs inbegrepen:
- Pannen/borden/kopjes/glazen/bestek
- Magnetron
- Senseo apparaat
- Waterkoker
- Koelkast
- Satelliet schotel met eventueel ontvanger
- Radio/cd-dvd speler
- Goede matrassen
- Dekbedden/matrasbeschermers
- Stofzuiger
- Gordijnen/vitrage

Inboedel schuur:
- Grastrimmer.
- Herenfiets/damesfiets/kinderfietsen.
- AEG Wasmachine
- Vriezer met 3 laden.
- Frituurpan.

Tuin:
- Grote tuintafel
- 4 tuinstoelen
- Tuinbank (loungeset)
- Grote trampoline (1 jaar oud)
- Schuifbaar zonnedoek (3x5 meter) (bijna nieuw)
- Grote gasbarbecue
- Droogmolen
- Overal kwaliteit kunstgras

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats € 2.725,-. (Staangeld: €2.523,-. Toeristenbelasting:€ 120,-. Vastrecht elektra: € 45,-. Vastrecht water: € 37,-) Elektra, € 0,38 per kWh betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijkken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345 681 503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht