Menu

Pemberton Lucerne

Prijs: € 27.950,-
Aantal slaapkamers: 2

Wat een heerlijke caravan is dit!

Met de afmetingen van ongeveer 12,7 x 3,7 m voelt deze caravan niet alleen ruim aan, hij is het ook!

In de ruime en nette woonkamer staat een in 2022 aangeschafte bank die tevens als bed omgebouwd kan worden. Er zijn twee schuifdeuren zodat je met warme dagen genoeg verkoeling binnen kunt krijgen. Daarnaast zal de airco ook voor zowel verkoeling als verwarming zorgen.

De caravan heeft een knusse en rustige uitstraling, met een tikkeltje extra luxe waardoor je op dit vakantie plekje optimaal kunt ontspannen, deze caravan heeft namelijk een heus ligbad! Hiernaast is er nog een badkamer ensuite met douche en tweede toilet. De caravan beschikt over twee slaapkamers inclusief veel kastruimte. Samen met de bedbank is hier slaapruimte voor 6 personen.

De keuken is ruim en biedt veel opbergmogelijkheden. Koken kan op een mooie Boretti kookplaat. Deze heeft vier gaspitten en een elektrische kookplaat. In de keuken is een ovale eettafel.

De caravan staat op een ruim kavel. In de tuin is ruimte gemaakt voor een parkeerplaats.

In de caravan hangen radiatoren welke op dit moment niet zijn aangesloten.

Kortom, heb je zin in een ontspannen vakantie in een eigen vakantiehuisje op de gezelligste camping van de Betuwe? Neem dan vlug contact met ons op via info@betuwestrand.nl

 

Brochure

Onderaan deze pagina kan de brochure gedownload worden. In deze brochure vind je onder andere het staangeld van deze plek, foto's en wat er van de inventaris achter blijft.

 

Staangeld 

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Download voor meer informatie de brochure.

Elektra en waterverbruik wordt achteraf per factuur betaald. Een indicatieve prijs voor elektra is € 0,80 per kWh (deze prijs is afhankelijk van de prijswisseling op de energiemarkt). Er zit 15 m3 water bij de prijs in, hierna betaal je € 4,40 per m3.

Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij aan gebruik te maken van Digitenne.

Voor een seizoen wifi betaal je € 120,-.

 

Toelatingsbeleid

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten nodigen wij je graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek en nemen we de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak in voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland.

Je kunt bovenstaande vergelijken met wie je zelf toelaat in je eigen huis.

 

Camping BetuweStrand

BetuweStrand is een 4,5-sterren camping in de prachtige Betuwe. BetuweStrand ligt in het dorp Beesd en heeft onder andere een supermarkt, bakker, slager, drogist en heerlijke restaurants. Maak eens een mooie wandeling of fietstocht door Landgoed Mariënwaerdt of langs de Appeldijk waar in het voorjaar de appelbomen in bloesem staan. Liever wat meer actie? BetuweStrand Recreatie beschikt over een waterskibaan waar, tegen betaling, gebruik van gemaakt kan worden. Wanneer je een caravan hebt op onze mooie camping mag er gratis gebruik gemaakt worden van ons heerlijke zwem,- en viswater. Zowel het animatieteam, onze vrijwilligersvereniging OVB en de camping zelf verzorgen leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen. Kortom, een heerlijke vakantieplek in een prachtige omgeving. Wie wil dat nou niet?

 

Download brochure