Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Willerby Granada 2006 (vanaf 2020 zijn hier honden toegestaan)

Prijs: 8.950,-
Aantal slaapkamers: 2

Deze goed onderhouden Willerby Granada uit 2006 is 10,5 meter lang en 3,6 meter breed. De caravan staat op een goed onderhouden tuin op een rustig gedeelte van de camping. De woonkamer is gezellig ingericht. Er is een grote hoekbank in de woonkamer en er is een hoekbank tussen de woonkamer en de keuken waaraan je gezellig kunt eten. De kussens van de banken zijn twee jaar geleden opnieuw opgevuld. De caravan heeft twee slaapkamers, waarvan er één kamer met een 2-persoonsbed en één kamer met 2-éénpersoonsbedden en beide slaapkamers hebben inbouwkasten. De badkamer heeft een douche, toilet en fonteintje. De caravan heeft elektrische plaatverwarming en 2 jaar geleden zijn alle overgordijnen vervangen.

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats €3.236,- (€3.34,- staangeld, €120,- toeristenbelasting, €45,- vastrecht elektra, €37,- vastrecht water.) Elektra €0,38 per kWh, betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u €3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor één seizoen Wifi betaalt u €110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345-681 503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht