Menu

Willerby Vacation

Prijs: €33.750,00
Aantal slaapkamers: 3

Deze zeer ruime stacaravan is 12 meter lang en 3,5 meter breed. De caravan staat op het knusse E-terrein. De caravan heeft een houten schuur. De caravan kom verder met heel veel extra's zoals een compleet ingerichte keuken met o.a. een magnetron, waterkoker, een espresso-apparaat en een gasoven. Bestek, servies, pannen en kookgerei is geheel nieuw. Er is een airco en een nieuwe stofzuiger aanwezig. Er zijn 3 slaapkamers met 1x een 2-persoonsbed en 4 losse 1-persoonsbedden met nieuwe dekbedden. Verder is er een elektrische kachel aanwezig en zijn de kamers voorzien van verduisterende rolgordijnen. In de tuin staat een rotan tuinset met 4 stoelen en een tafel. Ook is er een 2e tuinset met tafel, nieuwe stoelen en een ligbed aanwezig. Ook is er een zwembad met pomp. De schuur heeft een aansluiting voor een wasmachine en er staat een nieuwe koelkast in. Verder krijgt u er diverse gereedschap, een damesfiets, een kinder MTB, een bolderkar, een verticuteermachine en een gras- en kantenmaaier bij. 

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Elektra, € 0,80 per kWh betaalt u achteraf per factuur (dit indicatieve prijs, de definitieve prijs is afhankelijk van de huidige prijswisseling op de energiemarkt.). 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 4,20 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Download brochure