Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Het coronavirus en je verblijf

Beesd, 13/10/2020 update:

Wij zijn geopend en draaien op volle kracht om je verblijf zo prettig mogelijk te maken.

Vanaf 1 juli is het weer toegestaan om met een camper of tent op onze camping te kamperen. Alle toilet voorzieningen zijn vanaf 1 juli weer geopend. Voor het binnen gaan van een toilet of een sanitair unit desinfecteer eerst uw handen. De chemisch- toilet voorzieningen aan de buitenkant van de gebouwen, en die van de camperservice plaats, zijn gewoon geopend zodat je je afvalwater kunt storten.

  • Vanaf 1 juli zijn onze sanitair voorzieningen weer geopend en kunnen kampeerders hier weer gebruik van maken.
  • Huurders van een luxe huurcaravan, gezinschalet of villatent hebben eigen sanitair in de accommodatie.
  • Bezoek mag ontvangen worden. Zij zijn verplicht zich te melden bij de receptie, en betalen een bezoekerstarief van € 3,- per persoon. (Houd ook op je plaats de 1,5m afstandsregel in de gaten).

Animatie

Tijdens de zomervakantie wordt een recreatieprogramma aangeboden voor kinderen, jeugd en volwassenen. Dit zullen o.a. leuke spel- en sportactiviteiten zijn. Natuurlijk zijn voor de kinderen de typetjes Otto, Ellen en Izzy ook van de partij!

Waterskibaan

De waterskibaan is geopend voor iedereen volgens de reguliere openingstijden en met de reguliere tarieven. Ook hier wordt streng gelet op hygiëne en de 1,5m afstand regel.

  • Telefonisch reserveren is verplicht (minimaal 2 uur van te voren)
  • Huurmateriaal wordt na gebruik direct gedesinfecteerd.
  • Er is een max. aantal van 15 personen per uur toegestaan

Horeca is gesloten

Tijdens de persconferentie van 13/10/2020 is bekend gemaakt dat de horeca hun deuren weer moeten sluiten. Ons restaurant en de cafetaria zijn dus ook gesloten.

 

Winkel

De campingwinkel is in het hoogseizoen elke dag geopend van 08:30 -18:00. Brood kunt u ook van te voren bestellen via broodlijsten die je kunt u vinden in de receptie en de winkel. Houd in de winkel ten alle tijden 1,5 meter afstand van andere gasten.

Sociale afstand regels

Houd 1,5m afstand tot je medegasten en onze medewerkers.

Verder gaan wij ervan uit dat iedereen zijn of haar gezond verstand gebruikt en de regels (zoals ze thuis ook gelden) naleven. Op ons terrein hangen op verschillende plaatsen reminders om je er bewust van te maken goed om te gaan met de regels betreffende het Covid-19-virus.

Heb je vragen aan onze medewerkers het is toegestaan deze in de receptie te stellen. Onze receptie is volledig ingericht met plexiglas schermen voor de veiligheid van onze medewerkers en de gasten. Betalingen bij voorkeur voldoen via de pin.

Je aanvaardt zelf het risico dat de maatregelen omtrent het Covid-19-virus ook verscherpt kunnen worden mocht de overheid dit bepalen.

Verscherpte maatregelen 13/10/2020

  • Bezoek in de eigen woning of in de tuin is beperkt tot 3 gasten. Dit geldt naast het eigen huishouden en exclusief kinderen tot en met 12 jaar. Dit is ook van toepassing bij het ontvangen van bezoek in je caravan.
  • Vooralsnog is er het dringede advies om over te gaan tot het dragen van niet-medische mondkapjes in alle publieke binnenruimtes. Dit advies geldt dus ook voor onze receptie. 

Wij houden je via Facebook, onze website en nieuwsbrieven op de hoogte van verdere ontwikkelingen betreffende het coronavirus.

Je bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Directie

BetuweStrand Recreatie