Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Het Coronavirus en jouw verblijf

Beesd, 01/04/2020 Update:

De maatregelen vanuit de overheid zijn verscherpt. 

Er zijn momenteel door de overheid nog GEEN maatregelen uitgevaardigd die het verblijf op een camping verbieden of ontraden. Wij zijn geopend, maar wel met maatregelen. 

  • Helaas hebben wij n.a.v. de persconferentie van premier Rutte van gisteravond, onze sanitair- units moeten sluiten. Ondanks onze maatregelen die wij getroffen hebben om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Deze maatregel voor algemene toilet- en wasvoorzieningen geldt vooralsnog tot en met 28 april.
  • De chemisch- toilet voorzieningen aan de buitenkant van de gebouwen, en die van de camperservice plaats, zijn wel geopend zodat u uw afvalwater kunt storten.

Sociale afstand regels.

  • Houd 1,5m afstand tot je medegasten en onze medewerkers.
  • Geen groepsvorming met meer dan 2 personen anders dan uw eigen gezin.
  • Wij laten geen bezoekers meer toe tot ons terrein. Dat betekent dat u voorlopig geen bezoek kunt ontvangen.
  • Maximaal 1 persoon tegelijk in de receptie. Er werkt maximaal 1 receptionist aan het loket.
  • Onze receptie is geopend, alleen voor noodzakelijk contact. Bedenk voor u zelf of uw vraag ook telefonisch gesteld kan worden.
  • De winkel is geopend, maar met een deurbeleid zodat de 1,5m afstand tussen gasten en medewerkers gewaarborgd kan worden.
  • De animatieprogramma's en evenementen welke wij gewoonlijk aanbieden tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en de Meivakantie zijn geannuleerd.

Sociaal contact zal zoveel mogelijk beperkt moeten worden. Maak het gezellig op je standplaats. Ga niet op de koffie bij de buren en houd dan minimaal 1,5 meter afstand en vermijd fysiek contact.

Voor met name de kinderen zal dit extra moeilijk zijn. Zij vormen geen risicogroep maar wij adviseren u als ouders ook je kinderen in de gaten te houden. De verantwoordelijkheid voor de veiligheid van je kind ligt bij jou als ouder c.q. verzorger. Dus spreek je kind aan om de adviezen vanuit de overheid na te leven. Om groepsvorming tussen kinderen te voorkomen zullen de airtrampolines buiten gebruik gehouden worden.

Waterskibaan:

Vanwege de sluitingsmaatregel die tot en met 28 april geldt voor horeca en sportclubs, zijn wij genoodzaakt om de waterskibaan gesloten te houden.

Horeca, geopend voor afhalen:

U kunt op zaterdag en zondag uw cafetaria bestelling vanaf 15.00u per telefoon doorgeven op nummer 0345-681594 (verplicht). Uw bestelling kunt u tussen 17.00u en 19.00u, op een met u afgesproken tijd, afhalen.

Niet alles is voorradig in de cafetaria, er zijn afhaallijsten beschikbaar bij de ingang van de cafetaria en op onze facebook pagina.

Openingstijden receptie: Dagelijks 8.30u - 17.00u.

Heb je vragen aan onze medewerkers, stel deze dan bij voorkeur via de mail of telefonisch en vermijd fysiek contact. Betalingen van bijvoorbeeld staangeld ontvangen wij het liefst per bank. Wilt u toch liever naar de receptie komen? Houd dan voldoende afstand tot onze medewerkers en verricht de betaling door bij voorkeur te pinnen.

Houd er rekening mee dat jij je handen ontsmet bij binnenkomst van de receptie en er een beperkt aantal personen binnen mag zijn.

Wij houden je via Facebook, onze website en nieuwsbrieven op de hoogte van verdere ontwikkelingen betreffende het coronavirus.

Je bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Directie BetuweStrand