Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Het Coronavirus en uw verblijf

Beesd, 1/07/2020 Update:

Wij zijn geopend en draaien op volle kracht om uw verblijf zo prettig mogeljk te maken.

Vanaf 1 juli is het weer toegestaan om met een camper of tent op onze camping te kamperen. Alle toilet voorzieningen zijn vanaf 1 juli weer geopend. Voor het binnen gaan van een toilet of een sanitair unit desinfecteer eerst uw handen. De chemisch- toilet voorzieningen aan de buitenkant van de gebouwen, en die van de camperservice plaats, zijn gewoon geopend zodat u uw afvalwater kunt storten.

  • Vanaf 1 juli zijn onze sanitair voorzieningen weer geopend en kunnen kampeerders hier weer gebruik van maken.
  • Huurders van een luxe huurcaravan, gezinschalet of villatent hebben eigen sanitair in de accommodatie.
  • Bezoek mag ontvangen worden. Zij zijn verplicht zich te melden bij de receptie, en betalen een bezoekerstarief van €3,- per persoon. (Houd ook op uw plaats de 1,5m afstand regel in de gaten).

Annimatie

Tijdens de zomervakantie wordt een recreatieprogramma aangeboden voor kinderen, jeugd en volwassenen. Dit zullen o.a. leuke spel- en sportactiviteiten zijn. Natuurlijk zijn voor de kinderen de typetjes Otto, Ellen en Izzy ook van de partij!

Waterskibaan

De waterskibaan is geopend voor iedereen volgens de reguliere openingstijden en met de reguliere tarieven. Ook hier wordt streng gelet op hygiëne en de 1,5m afstand regel.

  • Telefonisch reserveren is verplicht (minimaal 2 uur van te voren)
  • Huurmateriaal wordt na gebruik direct gedesinfecteerd.
  • Er is een max. aantal van 15 personen per uur toegestaan

Horeca is geopend

U kunt tijdens uw verblijf uw cafetaria bestelling vanaf 14:00u per telefoon doorgeven op nummer 0345-681594 (verplicht). Uw bestelling kunt u op dezelfde dag afhalen. Er wordt met u een exacte tijd afgesproken wanneer uw bestelling klaar staat.  Er zijn afhaallijsten beschikbaar bij de ingang van de cafetaria en op onze facebook pagina.

Het is mogelijk om in ons restaurant te eten. U dient van te voren te reserveren en door te geven wat de samenstelling is van uw gezelschap. Op die manier kunnen de medewerkers de tafelschikking bepalen die past binnen de maatregelen die vanuit de overheid aan ons verplicht worden gesteld.

U hoeft niet te reserveren om lekker op het terras een drankje en een hapje te doen. Hierbij geld wel, indien plaats beschikbaar. De medewerkers bepalen de tafelschikking zodat deze past binnen de maatregelen die vanuit de overheid aan ons verplicht worden gesteld.

 

Winkel

De campingwinkel is in het hoogseizoen elke dag geopend van 08:30 -18:00. Brood kunt u ook van te voren bestellen via broodlijsten die u kunt u vinden in de receptie en de winkel. Houd in de winkel ten alle tijden 1,5 meter afstand van andere gasten.

Sociale afstand regels

Houd 1,5m afstand tot je medegasten en onze medewerkers.

Verder gaan wij ervan uit dat iedereen zijn of haar gezond verstand gebruikt en de regels (zoals ze thuis ook gelden) naleven. Op ons terrein hangen op verschillende plaatsen reminders om u er bewust van te maken goed om te gaan met de regels betreffende het Covid-19 virus.

Heb je vragen aan onze medewerkers het is toegestaan deze in de receptie te stellen. Onze receptie is volledig ingericht met plexiglas schermen voor de veiligheid van onze medewerkers en de gasten. Betalingen bij voorkeur voldoen via de pin.

U aanvaard zelf het risico dat de maatregelen omtrent het Covid-19 virus ook verscherpt kunnen worden mocht de overheid dit bepalen.

Wij houden u via Facebook, onze website en nieuwsbrieven op de hoogte van verdere ontwikkelingen betreffende het coronavirus.

U bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Directie

BetuweStrand Recreatie