Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Het Coronavirus en jouw verblijf

Beesd, 07/05/2020 Update:

Wij zijn geopend en draaien op volle kracht om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken.

  • Wij ontvangen uitsluitend kampeerders met een eigen toilet en douche aan boord van de toercaravan cq camper omdat onze sanitairgebouwen vooralsnog tot 1 juli gesloten moeten blijven. De chemisch- toilet voorzieningen aan de buitenkant van de gebouwen, en die van de camperservice plaats, zijn wel geopend zodat u uw afvalwater kunt storten.
  • Huurders van een luxe huurcaravan, gezins chalet of villatent hebben eigen sanitair in de accomodatie.
  • U mag vanaf nu weer bezoek ontvangen. Zij zijn verplicht zich te melden bij de receptie, en betalen een bezoekerstarief van €3,- per persoon.

Animatie:

  • Tijdens de weekenden van Hemelvaart en Pinksteren wordt er een beperkt recreatieprogramma aangeboden voor kinderen tot 12 jaar. Dit zullen leuke spelletjes en sportactiviteiten zijn. Natuurlijk zijn de typetjes Otto, Ellen en Izzy ook van de partij!

Waterskibaan:

De waterskibaan is vanaf 9 mei geopend voor iedereen volgens de reguliere openingstijden en met de reguliere tarieven. Ook hier wordt streng gelet op hygiëne en de 1,5m afstand regel.

  • Telefonisch reserveren is verplicht (minimaal 2 uur van te voren)
  • Huurmateriaal wordt na gebruik direct gedesinfecteerd.

Horeca, tot 1 juni geopend voor afhalen, na 1 juni gaan het restaurant en het terras open.

U kunt tijdens de Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren uw cafetaria bestelling vanaf 15.00u per telefoon doorgeven op nummer 0345-681594 (verplicht). Uw bestelling kunt u op dezelfde dag tussen  16.00u en 19.00u, en op vrijdag en zaterdag tussen 16.00u en 20.00u afhalen. er wordt met u een exacte tijd afgesproken wanneer uw bestelling klaar staat.

Niet alles is voorradig in de cafetaria, er zijn afhaallijsten beschikbaar bij de ingang van de cafetaria en op onze facebook pagina.

Winkel:

De campingwinkel is in het weekend en tijdens Hemelvaart en Pinksteren geopend. In de winkel mogen er maximaal 5 klanten tegelijk binnen zijn. Brood kunt u ook van te voren bestellen. Lijsten kunt u vinden in de receptie en de winkel. 

Sociale afstand regels.

  • Houd 1,5m afstand tot je medegasten en onze medewerkers

Verder gaan wij ervan uit dat iereen zijn of haar gezond verstand gebruikt en de regels (zoals ze thuis ook gelden) naleven. 

Heb je vragen aan onze medewerkers, stel deze dan bij voorkeur via de mail of telefonisch en vermijd fysiek contact. Wilt u toch liever naar de receptie komen? Houd dan voldoende afstand tot onze medewerkers en verricht de betaling door bij voorkeur te pinnen.

Bovenstaande maatregelen zijn op dit moment van kracht, welke maatregelen er genomen worden na 1 juli weten wij niet.

Als u vanaf 6 mei heeft geboekt dan heeft u geen recht op een voucher of restitutie van uw betaalde verblijfskosten.

U aanvaard zelf het risico dat de maatregelen omtrent het Covid-19 virus ook na 1 juli verlengd of verscherpt kunnen worden.

Wij houden je via Facebook, onze website en nieuwsbrieven op de hoogte van verdere ontwikkelingen betreffende het coronavirus.

Je bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Directie

BetuweStrand Recreatie