Menu

Het Coronavirus en uw bezoek aan BetuweStrand

Maatregelen om verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan op BetuweStrand Recreatie naar aanleiding van de persconferentie van 20 april 2021.

Ook op de camping bestaat de kans dat het Coronavirus zich kan verspreiden. Daarom nemen wij gepaste maatregelen om jou een onbezorgd verblijf te bieden. Natuurlijk hopen wij, dat jij als gast, zelf ook je verantwoordelijkheid neemt als het gaat om je eigen gezondheid en de gezondheid van je medekampeerders en medewerkers van de prachtige camping.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn de waterskibaan, campingwinkel, onze horeca en sanitairgebouwen met onze toiletten en douches geopend. Ook bieden we gepaste activiteiten aan gedurende de zomervakantie die worden verzorgd door ons animatieteam en plaats zullen vinden uitsluitend in de buitenlucht.

Op ons terrein gelden tijdens jouw verblijf, de regels en adviezen welke vanuit de overheid aan alle inwoners van Nederland zijn gecommuniceerd. In de basis zijn dit dezelfde regels en adviezen waarvan verwacht wordt dat je deze thuis ook in acht neemt.

In en om de caravan:

  • Wij gaan er van uit dat je je eigen verantwoordelijkheid neemt met betrekking tot afstandsmaatregelen.

  • Bezoek is op ons terrein van harte welkom (deze dienen zich aan te melden op onze receptie tegen een bezoekerstarief). Houd hierbij rekening met de afstand maatregelen. Indien wij constateren dat er te veel gasten op de standplaats aanwezig zijn, moet jouw bezoek ons terrein direct verlaten.

  • Vanuit de overheid zijn er geen beperkingen met betrekking tot de openstelling van onze douches en toiletten. Wij hebben alle ramen open staan van onze sanitair gebouwen voor luchtcirculatie zodat het weleens wat frisser kan zijn.

  • Lekker lunchen, een gezellige middagborrel of heerlijk dineren is mogelijk. Je mag met maximaal 4 personen aan een tafel zitten of met je eigen huishouden. Tussen de tafels wordt er gepaste afstand gehouden. Vaste zitplaats is verplicht, wij willen je vragen zich alleen te verplaatsen wanneer je naar het toilet moet of af wilt rekenen. Bij aanvang wordt er aan jou gevraagd jezelf te registreren en een gezondheidscheck in te vullen.

Met zonnige groeten van onze medewerkers van BetuweStrand Recreatie!