Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Het coronavirus en je bezoek aan BetuweStrand

Beesd, 15/12/2020 update:

Bezoek aan BetuweStrand tijdens de winterperiode;

BetuweStrand is een seizoensbedrijf. Dat betekent dat wij op 27 maart 2021 ons campingseizoen starten.

Gedurende de winterperiode welke duurt tot en met 26 maart 2021 is ons bedrijf gesloten voor overnachtingen. Uiteraard zijn wij per mail en telefonisch te bereiken.

Voor jaarplaatsgasten is het tijdens kantooruren (maandag tot en met vrijdag van 9.30u - 16.30u) toegestaan het terrein te betreden om uw staravan te bezoeken en eventueel klusjes te doen.

Mocht u interesse hebben in een lege plaats of wilt u langskomen om een stacaravan te bezichtigen? Ook dat kan. Wij werken uitsluitend op afspraak welke u kunt maken door ons te bellen of te mailen.

Vanwege de huidige, strenge regels omtrent het Covid-19 virus vragen wij u alleen of met uw partner te komen. Ook vragen wij u een mondkapje te dragen in de receptie.

 

Vanaf 24 december 2020 t/m 3 januari 2021 zijn wij gesloten i.v.m. de feestdagen.

Er is nog geen duidelijkheid wat de maatregelen zullen zijn omtrent het Coronavirus komend campingseizoen. Het duurt ook nog wel even voor het seizoen van 2021 start.

Net als iedereen hopen wij dat er geen maatregelen meer nodig zijn en dat we kunnen genieten van een mooi campingseizoen met alle leuke activiteiten en evenementen. Wij zijn in ieder geval druk bezig om alles te plannen en te organiseren, want als het kan dan zijn wij er klaar voor!

Wij houden u via Facebook, onze website en nieuwsbrieven op de hoogte van verdere ontwikkelingen betreffende het coronavirus.

Je bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Directie

BetuweStrand Recreatie