Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Het Coronavirus en uw bezoek aan BetuweStrand

Maatregelen om verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan op camping BetuweStrand naar aanleiding van de persconferentie van 23 maart 2021.

Onze camping is vanaf 27 maart weer geopend! En we hebben er enorm zin in om u te verwelkomen.

Ook op de camping bestaat de kans dat het Coronavirus zich kan verspreiden. Daarom nemen wij gepaste maatregelen om u een onbezorgd verblijf te bieden. Natuurlijk hopen wij, dat u als gast, zelf ook uw verantwoordelijkheid neemt als het gaat om uw eigen gezondheid en de gezondheid van uw medekampeerders en medewerkers van uw prachtige camping.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn de Waterskibaan, Campingwinkel en onze Horeca (uitsluitend afhalen) en sanitair gebouwen met onze toiletten en douches zijn geopend. Ook bieden we gepaste entertainment activiteiten aan gedurende de Pasen en Meivakantie die worden verzorgd door ons animatieteam en plaats zullen vinden uitsluitend in de buitenlucht.

Op ons terrein gelden tijdens uw verblijf, de regels en adviezen welke vanuit de overheid aan alle inwoners van Nederland zijn gecommuniceerd. In de basis zijn dit dezelfde regels en adviezen waarvan verwacht wordt dat u deze thuis ook in acht neemt.

In en om de caravan:

  • Wij gaan er van uit dat u uw eigen verantwoordelijkheid neemt met betrekking tot afstandsmaatregelen.

  • Uw bezoek is op ons terrein van harte welkom (deze dienen zich aan te melden op onze receptie tegen een bezoekerstarief). Houdt hierbij rekening met de afstand maatregelen. Indien wij constateren dat er te veel gasten op de standplaats aanwezig zijn, moet uw bezoek ons terrein direct verlaten.

  • Vanuit de overheid zijn er geen beperkingen met betrekking tot de openstelling van onze douches en toiletten. Wij hebben alle ramen open staan van onze sanitair gebouwen  voor luchtcirculatie zodat het weleens wat frisser kan zijn.

  • Van 22.00 uur 's avonds tot 04.30 uur 's ochtends is er een avondklok geldig (vanaf 31 maart aanstaande). Op onze camping betekent dit, dat u vanaf 22.00 uur geacht wordt op uw eigen standplaats te zijn. De hond uitlaten en gebruik van ons sanitair voor toercaravangasten is uiteraard gewoon mogelijk.

  • Tijdens de avondklok staan wij niet toe dat er anders dan de bij ons ingeschreven personen die behoren bij de standplaats zich in de caravan of op de standplaats bevinden.  

Wij hopen net zoals u, dat de maatregelen snel versoepeld kunnen worden. Voorop staat natuurlijk dat u gezond blijft en onbezorgd kunt genieten van uw verblijf op BetuweStrand.

Met zonnige groeten van onze medewerkers van BetuweStrand!