Menu

10-jarig jubileum

10-jarig jubileum wordt groots gevierd op BetuweStrand Recreatie

Hoe het ooit is begonnen.. Wakeboarden, daar moest wat mee gedaan worden dacht Arris Kraal, eigenaar van BetuweStrand Recreatie en zelf een fervent watersporter. 10 jaar geleden startte de bouw van de waterskibaan. Een groot succes, want niet alleen de dagbezoeker heeft er veel plezier van, maar ook de campinggasten leren hier hun eerste rondje op de waterski of trucjes op een wakeboard.

Wakeboard- en wakeskate kampioenschappen

Op vrijdag 5 juli & zaterdag 6 juli organiseert BetuweStrand Recreatie zijn eerste wakeboard- of wakeskate kampioenschappen. 

Op vrijdag vinden de trainingen plaats voor de deelnemers en op zaterdag starten we de dag met de wedstrijden en eindigen we de dag met de finales. 

De riders kunnen een parcours verwachten op onze 5-mast baan met een totaallengte van 550 meter. In dit parcours vind je als rider drie kickers, een pipe en een rail.

De bezoekers van het evenement kunnen spectaculaire tricks verwachten, waarmee de riders punten kunnen verdienen. Daarnaast wordt de bezoeker getrakteerd op een dj met lekkere beats, verschillende eetgelegenheden en worden de nieuste trends op waterski- en wakeboardmateriaal geshowd. Het evenement is gratis toegankelijk voor bezoekers, echter zijn honden bij ons niet toegestaan. 

Op zaterdag zal er na de finale een spectaculaire beachparty plaatsvinden, met o.a. een grote barbecue met live muziek. 

Planning

Vrijdag 5 juli 2019

17.00 uur       Start registratie
17.00 uur       Start training
21.00 uur       Einde training

Zaterdag 6 juli 2019

09.00 uur       Start wedstrijden
12.00 uur       Pauze
13.00 uur       Vervolg wedstrijden
18.00 uur       Prijsuitreiking
19.00 uur       Start barbecue en beachparty
23.00 uur       Einde feest

Kosten deelname

Riders kunnen zich middels onderstaande link inschrijven en betalen €20,00 aan inschrijfkosten.

https://www.nwwb.nl/activiteiten/96/betuwestrand-kampioenschappen?act=18

Overnachten

Bezoekers en deelnemers kunnen dit weekend ook hun tent, caravan of camper bij ons neerzetten op één van onze waterplaatsen voor en speciaal weekendtarief van € 60,00 voor maximaal 4 personen. Kom je maar met 2 personen? Dan bedragen de kosten € 35,00.

Meer comfort? Dan is het mogelijk om een comfortplaats te boeken voor een speciaal tarief van € 80,00 voor maximaal 4 personen. Kom je maar met 2 personen? Dan bedragen de kosten € 45,00.

Let wel op! Dit arrangement is alleen telefonisch te reserveren via 0345-681503.