Menu

Bluebird Contessa

Verkocht
Aantal slaapkamers: 3

In een leuk doodlopend straatje op onze camping staat deze gezellige caravan te koop.

De wanden van de caravan hebben onlangs een laagje witte verf gekregen waardoor het er weer fris uitziet. De woonkamer is ruim en licht en voelt knus aan.

De caravan heeft een afmeting van 11,6 x 3,7 meter en beschikt over drie slaapkamers. In de ouderslaapkamer staat een tweepersoonsbed. In de overige twee slaapkamers staat een eenpersoonsbed. Op alle bedden liggen nieuwe matrassen.

De badkamer en toilet zijn gescheiden van elkaar.

In de ruime tuin ligt een mooi terras en kunstgras. Het paviljoen zorgt voor extra schaduw en hier staat een gezellige eettafel onder.

Voor deze caravan geldt dat dit de laatste keer is dat deze verkocht mag worden. Dit betekent dat je hier nog jaren mag kamperen maar dat deze in de toekomst niet meer op onze camping doorverkocht mag worden. Uiteraard kan de caravan wel verkocht worden buiten de camping door bijvoorbeeld een caravan handelaar zoals Sensation Caravans.

 

Staangeld

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Download voor meer informatie over het staangeld van deze plek de brochure. Elektra en waterverbruik wordt achteraf per factuur betaald. Een indicatieve prijs voor elektra is € 0,80 per kWh (deze prijs is afhankelijk van de prijswisseling op de energiemarkt). Alle caravans op onze camping worden aangesloten op 10 ampere. Er zit 15 m3 water bij de prijs in, hierna betaal je € 4,40 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaal je € 120,- dit kun je kopen in onze receptie.  

 

Toelatingsbeleid

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten nodigen wij je graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek en nemen we de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak in voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. Je kunt bovenstaande vergelijken met wie je zelf toelaat in je eigen huis.  

 

Camping BetuweStrand

BetuweStrand is een 4,5-sterren camping in de prachtige Betuwe. BetuweStrand ligt in het dorp Beesd en heeft onder andere een supermarkt, bakker, slager, drogist en heerlijke restaurants. Maak eens een mooie wandeling of fietstocht door Landgoed Mariënwaerdt of langs de Appeldijk waar in het voorjaar de appelbomen in bloesem staan. Liever wat meer actie? BetuweStrand Recreatie beschikt over een waterskibaan waar, tegen betaling, gebruik van gemaakt kan worden. Wanneer je een caravan hebt op onze mooie camping mag er gratis gebruik gemaakt worden van ons heerlijke zwem,- en viswater. Zowel het animatieteam, onze vrijwilligersvereniging OVB en de camping zelf verzorgen leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen. Kortom, een heerlijke vakantieplek in een prachtige omgeving. Wie wil dat nou niet?    

Download brochure