Menu

Cosalt Rimini

Prijs: € 26.500,-
Aantal slaapkamers: 3

Wil jij ook graag een eigen vakantieplekje? Deze caravan staat op een kavel waarvan de tuin rust, ruimte en luxe uitstraalt. Zie je jezelf al zitten onder de overkapping aan de lange tafel? Of languit op de loungeset?

In de woonkamer is er door middel van een rondzit veel zitruimte. De salontafel van Riviera Maison maakt de zitkamer gezellig af. De ronde eethoek zorgt voor een speelse uitstraling.

In de gehele caravan ligt een pvc vloer en de caravan beschikt over een airco waar u op warmere dagen veel plezier van zult hebben. In de keuken staat een mooie retro gasstel en koelkast. Naast het Nespresso apparaat blijft de keukeninventaris achter.

Deze caravan beschikt over drie slaapkamers. In slaapkamer 1 en 2 staat een tweepersoonsbed. In de derde slaapkamer staat een twijfelaar.

De tuin heeft een hele gezellige indeling. Er staat een ruime overkapping waaronder een lange eettafel staat om gezellig aan te zitten. Zit je liever in de zon? Ook daar staat een luxe loungeset.

Interesse? Maak snel een afspraak.

 

 Brochure

Onderaan deze pagina kan de brochure gedownload worden. In deze brochure vind je onder andere het staangeld van deze plek, foto's en wat er van de inventaris achter blijft.

 

Staangeld

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Download voor meer informatie over het staangeld van deze plek de brochure.

Elektra en waterverbruik wordt achteraf per factuur betaald. Een indicatieve prijs voor elektra is € 0,80 per kWh (deze prijs is afhankelijk van de prijswisseling op de energiemarkt). Alle caravans op onze camping worden aangesloten op 10 ampere.  Er zit 15 m3 water bij de prijs in, hierna betaal je € 4,40 per m3.

Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij aan gebruik te maken van Digitenne.

Voor een seizoen wifi betaal je € 120,- dit kun je kopen in onze receptie.

 

Toelatingsbeleid

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten nodigen wij je graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek en nemen we de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak in voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland.

Je kunt bovenstaande vergelijken met wie je zelf toelaat in je eigen huis.

 

Camping BetuweStrand

BetuweStrand is een 4,5-sterren camping in de prachtige Betuwe. BetuweStrand ligt in het dorp Beesd en heeft onder andere een supermarkt, bakker, slager, drogist en heerlijke restaurants. Maak eens een mooie wandeling of fietstocht door Landgoed Mariënwaerdt of langs de Appeldijk waar in het voorjaar de appelbomen in bloesem staan. Liever wat meer actie? BetuweStrand Recreatie beschikt over een waterskibaan waar, tegen betaling, gebruik van gemaakt kan worden. Wanneer je een caravan hebt op onze mooie camping mag er gratis gebruik gemaakt worden van ons heerlijke zwem,- en viswater. Zowel het animatieteam, onze vrijwilligersvereniging OVB en de camping zelf verzorgen leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen. Kortom, een heerlijke vakantieplek in een prachtige omgeving. Wie wil dat nou niet?

 

 

Download brochure