Menu

Willerby Rio

Prijs: € 27.500,-
Aantal slaapkamers: 2

Altijd al gedroomd van een eigen vakantieplekje waar je in de lente en zomer altijd naar toe kunt? Dan hebben wij nu deze prachtige en goed onderhouden caravan voor jou. Deze Willerby Rio met afmetingen van 10,90 x 3,65 meter voelt mede door het hoge plafond en de lichte kleuren heel ruimtelijk aan.

In de woonkamer staat een grote hoekbank welke genoeg ruimte biedt om met het hele gezin languit televisie te kijken. Of speel eens een gezelschapsspel aan de gezellige eethoek. Met deze caravan kun je alle kanten op.

De keuken zit centraal gelegen in de caravan. Het verlengde aanrechtblad zorgt ervoor dat je genoeg werkruimte hebt om een heerlijke barbecue voor te bereiden. Op de 4-pits gasstel maak je de lekkerste sausjes warm en het stokbrood kan afgebakken worden in de dubbele oven. Krijg je er al zin in?

Er zijn vier slaapplaatsen. De ouderslaapkamer bevindt zich achterin de caravan en bevat de hele breedte waardoor er veel ruimte ontstaat. De ouderslaapkamer heeft een eigen (tweede) toilet. In de tweede slaapkamer staan twee losse eenpersoonsbedden. Ook deze kamer is breed en er zit veel ruimte tussen de bedden waar de kinderen lekker kunnen spelen.

De zeer nette badkamer is voorzien van een douchecabine, toilet en wasbak.

Nieuwsgierig geworden? Maak gerust een afspraak.

Staangeld

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Download voor meer informatie de brochure.

Elektra en waterverbruik wordt achteraf per factuur betaald. Een indicatieve prijs voor elektra is € 0,80 per kWh (deze prijs is afhankelijk van de prijswisseling op de energiemarkt). Er zit 15 m3 water bij de prijs in, hierna betaal je € 4,40 per m3.

Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij aan gebruik te maken van Digitenne.  Voor een seizoen wifi betaal je € 120,-.

Toelatingsbeleid

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten nodigen wij je graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek en nemen we de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak in voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland.

Je kunt bovenstaande vergelijken met wie je zelf toelaat in je eigen huis.

Camping BetuweStrand

BetuweStrand is een 4,5-sterren camping in de prachtige Betuwe. BetuweStrand ligt in het dorp Beesd en heeft onder andere een supermarkt, bakker, slager, drogist en heerlijke restaurants. Maak eens een mooie wandeling of fietstocht door Landgoed Mariënwaerdt of langs de Appeldijk waar in het voorjaar de appelbomen in bloesem staan. Liever wat meer actie? BetuweStrand Recreatie beschikt over een waterskibaan waar, tegen betaling, gebruik van gemaakt kan worden. Wanneer je een caravan hebt op onze mooie camping mag er gratis gebruik gemaakt worden van ons heerlijke zwem,- en viswater. Zowel het animatieteam, onze vrijwilligersvereniging OVB en de camping zelf verzorgen leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen. Kortom, een heerlijke vakantieplek in een prachtige omgeving. Wie wil dat nou niet?

 

Download brochure