Menu

Willerby Salisbury

Verkocht
Aantal slaapkamers: 3

Deze zeer ruime stacaravan is 11 meter lang en 3,7 meter breed, heeft 3 slaapkamers en staat op een ruime staanplaats op Graanhof, een van de nieuwste velden op de camping.

Deze moderne caravan heeft dubbel glas en centrale verwarming. In de keurig afgewerkte keuken zijn de koelkast en de vriezer netjes ingebouwd.De woonkamer is lekker ruim en beschikt over 2 banken. De eettafel staat aan de rand van de woonkamer en grenst ook aan de keuken.

De inventaris is zeer compleet, zoals een TV en de keuken is volledig ingericht. Denk hierbij aan een oven, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast.

De caravan beschikt over drie slaapkamers. Eén slaapkamer heeft een tweepersoons bed, en de andere twee slaapkamers hebben 2x eenpersoonsbedden. Totaal is er voor zes personen slaapruimte.

 's Ochtends in de rij voor het toilet hoeft niet, want er zijn twee toiletten aanwezig waarvan één bereikbaar is via zowel de hal als de grote slaapkamer.

In de schuur staat een nieuwe Makita grasmaaier en grastrimmer. De tuin is ingericht met een lounge set + kussens, een barbecue en een trampoline.

 Zie jij jezelf al vakantie vieren in deze caravan? 

Brochure

Onderaan deze pagina kan de brochure gedownload worden. In deze brochure vind je onder andere het staangeld van deze plek, foto's en wat er van de inventaris achter blijft bij de aankoop van deze caravan.

 

Staangeld

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Download voor meer informatie over het staangeld van deze plek de brochure.

Elektra en waterverbruik wordt achteraf per factuur betaald. Een indicatieve prijs voor elektra is € 0,80 per kWh (deze prijs is afhankelijk van de prijswisseling op de energiemarkt). Alle caravans op onze camping worden aangesloten op 10 ampère.  Er zit 15 m3 water bij de prijs in, hierna betaal je € 4,60 per m3.

Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij aan gebruik te maken van Digitenne.

Voor een seizoen wifi betaal je € 130,- dit kun je kopen in onze receptie.

 

Toelatingsbeleid

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten nodigen wij je graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek en nemen we de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak in voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland.

Je kunt bovenstaande vergelijken met wie je zelf toelaat in je eigen huis.

 

Download brochure