Menu

Willerby Vacation

Prijs: € 24.950,-
Aantal slaapkamers: 2

Deze mooie caravan staat op een leuke hoekplek op ons F-terrein. Op dit terrein zijn honden meer dan welkom.

De uitstraling van deze caravan is zeer netjes en gezellig. Neem je eigen spullen mee en je zult je hier snel thuis voelen.

De caravan heeft twee slaapkamers. In de grote slaapkamer staat een tweepersoonsbed en een kaptafel. Er staat een nette inbouw kledingkast. Het toilet is te bereiken via zowel deze slaapkamer als de hal. In de tweede slaapkamer staan twee losse eenpersoonsbedden.

In de woonkamer staan twee hoekbanken waarvan er in een hoek de eettafel is gesitueerd. De caravan beschikt over een open keuken waardoor je in contact blijft met de gezinsleden in de caravan.

In de tuin is een terras aangelegd waar je gezellig samen kunt komen voor een drankje, of juist heerlijk kunt ontspannen met een boek. De vaste partytent, ook wel paviljoen genoemd blijft staan. Ook is er een parkeerplaats in de tuin.

Er blijft in deze caravan veel inventaris achter, bekijk hiervoor de lijst in de brochure.

Staangeld

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Download voor meer informatie hierover de brochure.

Elektra en waterverbruik wordt achteraf per factuur betaald. Een indicatieve prijs voor elektra is € 0,80 per kWh (deze prijs is afhankelijk van de prijswisseling op de energiemarkt). Er zit 15 m3 water bij de prijs in, hierna betaal je € 4,40 per m3.

Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij aan gebruik te maken van Digitenne.

Voor een seizoen wifi betaal je € 120,-.

Toelatingsbeleid

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten nodigen wij je graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek en nemen we de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak in voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland.

Je kunt bovenstaande vergelijken met wie je zelf toelaat in je eigen huis.

Camping BetuweStrand

BetuweStrand is een 4,5-sterren camping in de prachtige Betuwe. BetuweStrand ligt in het dorp Beesd en heeft onder andere een supermarkt, bakker, slager, drogist en heerlijke restaurants. Maak eens een mooie wandeling of fietstocht door Landgoed Mariënwaerdt of langs de Appeldijk waar in het voorjaar de appelbomen in bloesem staan. Liever wat meer actie? BetuweStrand Recreatie beschikt over een waterskibaan waar, tegen betaling, gebruik van gemaakt kan worden. Wanneer je een caravan hebt op onze mooie camping mag er gratis gebruik gemaakt worden van ons heerlijke zwem,- en viswater. Zowel het animatieteam, onze vrijwilligersvereniging OVB en de camping zelf verzorgen leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen. Kortom, een heerlijke vakantieplek in een prachtige omgeving. Wie wil dat nou niet?

Download brochure