Menu

Willerby Vacation AAN HET WATER!

Verkocht
Aantal slaapkamers: 2

Op een zeer gewilde plek met prachtig uitzicht over het water staat deze mooie caravan te koop. Aan de caravan zit een wintervaste voortent van het merk Tournesol.

In de tuin staat aan de wegkant een eetset. Achterin de tuin staat een lounge set. Vanaf deze plek kun je heerlijk genieten van een rustgevend uitzicht over het water. De vroege vogels kunnen vanaf hier een prachtige zonsopkomst zien.

De woonkamer van de caravan is gezellig ingericht met een hoekbank en losse stoel. De eettafel bevindt zich in de voortent. In de zwart met grijze keuken staat een koelkastje, magnetron en gasfornuis.

De caravan beschikt over twee slaapkamers. In de grote slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in deze kamer zijn inbouwkasten gesitueerd zodat er genoeg opbergruimte is. Vanaf deze kamer is er direct toegang tot het toilet, welke ook vanuit de hal te bereiken is. In de tweede slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden.

In de badkamer zit een douchekabine en wasbakje.

De tuin grenst aan de wandelpromenade langs het water. Ideaal om te vissen of even af te koelen in het water. Honden zijn op dit deel van het terrein niet toegestaan.

 

Brochure

Onderaan deze pagina kan de brochure gedownload worden. In deze brochure vind je onder andere het staangeld van deze plek, foto's en wat er van de inventaris achter blijft.

 

Staangeld

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Download voor meer informatie over het staangeld van deze plek de brochure.

Elektra en waterverbruik wordt achteraf per factuur betaald. Een indicatieve prijs voor elektra is € 0,80 per kWh (deze prijs is afhankelijk van de prijswisseling op de energiemarkt). Alle caravans op onze camping worden aangesloten op 10 ampere.  Er zit 15 m3 water bij de prijs in, hierna betaal je € 4,40 per m3.

Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij aan gebruik te maken van Digitenne.

Voor een seizoen wifi betaal je € 120,- dit kun je kopen in onze receptie.

 

Toelatingsbeleid

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten nodigen wij je graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek en nemen we de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak in voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland.

Je kunt bovenstaande vergelijken met wie je zelf toelaat in je eigen huis.

 

Camping BetuweStrand

BetuweStrand is een 4,5-sterren camping in de prachtige Betuwe. BetuweStrand ligt in het dorp Beesd en heeft onder andere een supermarkt, bakker, slager, drogist en heerlijke restaurants. Maak eens een mooie wandeling of fietstocht door Landgoed Mariënwaerdt of langs de Appeldijk waar in het voorjaar de appelbomen in bloesem staan. Liever wat meer actie? BetuweStrand Recreatie beschikt over een waterskibaan waar, tegen betaling, gebruik van gemaakt kan worden. Wanneer je een caravan hebt op onze mooie camping mag er gratis gebruik gemaakt worden van ons heerlijke zwem,- en viswater. Zowel het animatieteam, onze vrijwilligersvereniging OVB en de camping zelf verzorgen leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen. Kortom, een heerlijke vakantieplek in een prachtige omgeving. Wie wil dat nou niet?

 

 

 

 

Download brochure