Menu

Jouw zomervakantie 2024 boeken

Voor de tofste gezinscamping hoef je niet verder te zoeken! Bij BetuweStrand Recreatie je zomervakantie 2024 boeken staat voor gegarandeerd plezier voor het gehele gezin. Maar je kunt natuurlijk ook terecht tijdens het voor- of naseizoen. 

Actie tijdens jullie vakantie

Hou je van heerlijk dobberen op een luchtbed, zandkastelen bouwen, glijden van megaglijbanen, met zijn allen op de banaan achter een supersnelle boot, en nog veel meer? Waterratten en actie liefhebbers zijn bij ons aan het juiste adres. Je zomervakantie 2024 is een gegarandeerd feest op de drijvende trampoline, de Saturnus en de duikplanken! Voor de echte sensatiezoekers heeft BetuweStrand Recreatie een heus Waterski & Funpark! Leef je uit op de Kicker, een spectaculaire schans in het water, of de rail! Zou je dolgraag eens willen waterskiën of wakeboarden? Beginnelingen en ervaren watersporters zijn welkom in het water bij BetuweStrand Recreatie!

Vakantie 2024 boeken

zomervakantie 2022

Ontdek de omgeving!

Naast alle activiteit en gezelligheid op onze camping zelf, valt er ook genoeg te beleven in de omgeving. Maak jouw zomervakantie in 2024 compleet met een bezoek aan Monkey Town in Leerdam, laat je cultureel verrijken bij de Nieuwe Hollandse Waterlinie, of ga lekker uitrazen in een attractiepark! Ook voor natuurliefhebbers valt er genoeg te beleven. De Betuwe staat bekend om de fruitbomen met prachtige bloesem, mooie kronkelende rivieren en nog veel meer! Op onze website geven we een aantal leuke tips die we voor jou hebben geselecteerd.

Doen en beleven

Boek familiecamping in Nederland voor 2024

Ben je enthousiast geworden om in 2024 te verblijven op onze familiecamping? Wij verwelkomen je natuurlijk graag op onze camping. Boeken kan heel gemakkelijk op onze website. Dus als je op onderstaande button klikt ben je zo verzekerd van een plekje op onze familiecamping in 2024. Tot dan!

Boek familiecamping Nederland voor 2024