Menu

Handig om te weten

 

Activiteiten 2023:

Benieuwd naar de animatie in jouw vakantie? Kijk hier welke leuke activiteiten er op de planning staan tijdens jouw verblijf!

Auto’s en verkeer

Je mag met de auto gewoon over ons terrein rijden en in de meeste gevallen ook de auto op de kampeerplaats parkeren. Op het terrein Appel zijn de nummers 12, 13, 31, 32, 48, 49, 56 en 57 autovrij. Daarnaast zijn onze trekkershutten ook autovrij. Mocht je één van deze plaatsen hebben gereserveerd, dan kun je je auto parkeren op de grote parkeerplaats op de camping, hierop is een eigen plaats aangegeven. Toegang tot het park met een auto gaat doormiddel van een slagboom die open gaat op kentekenregistratie.

Let je op de snelheid?! Op ons terrein wordt maximaal 5 km per uur gereden (stapvoets) en kinderen hebben altijd voorrang! Het is op de camping niet toegestaan om te rijden met of op een: Scooter, Brom-/snorfiets, Segway, Hoover-/Oxboard & Hoverkart, elektrische step of een ander elektrisch speelgoed.

Barbecueën of een vuurkorf?

Dat mag! Om het veilig te houden dien je ervoor te zorgen dat er geen open vuur is en het vuur goed te controleren is. Dus geen groot kampvuur!

Vissen

Wist je dat je bij ons ook heel goed kunt vissen? Vissen is alleen mogelijk in combinatie met een overnachting. 

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan op de kampeerplaatsen Peer en Appel. Graag met uw hond komen kamperen? Dat kan op Aardbei.

 

 

 

Kamperen

- De gezinsarrangementen zijn bedoeld voor 1 gezin waarvan de kinderen die ook gebruik maken van het arrangement inwonend zijn, tenzij je een samengesteld gezin hebt. 
- Je bent op de aankomstdag vanaf 14.00 uur welkom op de kampeerplaats die je hebt gereserveerd. Wij vragen je op de dag van vertrek je plaats vóór 12.00 uur te verlaten.
- Voor alleenreizende jongeren/groepen jongeren tot 21 jaar is onze camping niet toegankelijk.
- Toercaravans langer dan 5,5 meter (exclusief dissel) en tandemassers zijn niet toegestaan. Toercaravans ouder dan 15 jaar komen niet in aanmerking voor een seizoensplaats.
- Partytenten zijn niet toegestaan. De maximale oppervlakte van een bijzettentje is 5 m2.

Tip: neem de fietsen mee op vakantie! De Betuwe is een prachtig gebied voor fiets- of wandeltochten. Bij de receptie kun je vragen om een Rivierenland magazine voor tips over uitjes in de omgeving en een fiets- en wandelknooppuntenboekje.

Neem je jouw hond mee?

Neem je jouw hond mee op vakantie? Dat kan! Op ons toeristisch kampeerveld Aardbei is de hond van harte welkom. Rondom dit veld vind je diverse mogelijkheden om de hond lekker te laten spelen. Honden moeten te allen tijden aangelijnd zijn op de camping. Let goed op het hondenvrije gedeelte van ons terrein; hier zijn, zoals de naam het al zegt, honden niet toegestaan. Houd er dus rekening mee dat je de hond niet mee kunt nemen naar het strandbad, de campingwinkel en de horeca.

Bezoekers?

Ontvang je bezoekers op de camping? Gezellig! Wij vragen bezoekers zich wel even te melden bij de receptie wanneer zij het terrein opkomen. Zij betalen een bezoekerstarief van € 4,00 per persoon en als jouw bezoek ook gaat zwemmen is het tarief € 7,00 per persoon. Neemt jouw bezoek een hond mee, dan betalen ze hiervoor € 3,00 per hond.