Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Handig om te weten

 

Annuleren i.v.m. coronamaatregelen:

Het is voor iedereen een onzekere tijd. We hebben vanaf maart 2020 te maken met de Coronapandemie.

Ook wij weten niet welke maatregelen wanneer genomen worden en geldig zijn. Ons annuleringsbeleid is dan ook dat de gast bij de boeking het risico aanvaard dat er vanuit de overheid maatregelen genomen kunnen worden, welke een verblijf op onze camping beïnvloed of onmogelijk maakt.

Dit betekent dat wij bij annulering, geen aanbetaling zullen retourneren. Ook vouchers worden niet meer uitgeschreven. 

Activiteiten 2021:

Benieuwd naar de animatie in uw vakantie? Kijk hier welke leuke activiteiten er op de planning staan tijdens uw verblijf!

Auto’s en verkeer

U mag met de auto gewoon over ons terrein rijden en in de meeste gevallen ook de auto op uw kampeerplaats parkeren. Op het terrein Appel zijn de nummers 12, 13, 31, 32, 48, 49, 56 en 57 autovrij. Daarnaast zijn onze trekkershutten ook autovrij. Mocht u één van deze plaatsen hebben gereserveerd, dan kunt u uw auto parkeren op de grote parkeerplaats op de camping, hierop is een eigen plaats aangegeven. Vanaf 2020 werken wij met kentekenherkenning. U heeft dus geen uit rij muntjes of een slagboomsleutel nodig. 


Let u op de snelheid?! Op ons terrein wordt maximaal 5 km per uur gereden (stapvoets) en kinderen hebben altijd voorrang! Het is op de camping niet toegestaan om te rijden met of op een: Scooter, Brom-/snorfiets, Segway, Hoover-/Oxboard & Hoverkart, elektrische step of een ander elektrisch speelgoed.

Barbecueën of een vuurkorf?

Dat mag! Om het veilig te houden dient u ervoor te zorgen dat het geen open vuur is en het vuur goed te controleren is. Dus geen groot kampvuur!

Vissen

Wist u dat u bij ons ook heel goed kunt vissen? Vissen is alleen mogelijk in combinatie met een overnachting. 

Kamperen

- De gezinsarrangementen zijn bedoeld voor 1 gezin waarvan de kinderen die ook gebruik maken van het arrangement inwonend zijn, tenzij u een samengesteld gezin heeft.
- U bent op de aankomstdag vanaf 14.00 uur welkom op de kampeerplaats die u heeft gereserveerd. Wij vragen u op de dag van vertrek uw plaats vóór 12.00 uur te verlaten.
- Voor alleenreizende jongeren/ groepen jongeren tot 21 jaar is onze camping niet toegankelijk.
- Toercaravans langer dan 5,5 meter (exclusief dissel) en tandemassers zijn niet toegestaan. Toercaravans ouder dan 15 jaar komen niet in aanmerking voor een seizoensplaats.
- Partytenten zijn niet toegestaan. De maximale oppervlakte van een bijzettentje is 5 m2.

Tip: neem de fietsen mee op vakantie! De Betuwe is een prachtig gebied voor fiets- of wandeltochten. Bij de receptie kunt u vragen om een Rivierenland magazine voor tips over uitjes in de omgeving en een fiets- en wandelknooppuntenboekje.

Neemt u uw hond mee?

Neemt u uw hond mee op vakantie? Dat kan! Op ons toeristisch kampeerveld, Aardbei is de hond van harte welkom. Rondom dit veld vindt u diverse mogelijkheden om de hond lekker te laten spelen. Let goed op het hondenvrije gedeelte van ons terrein; hier zijn, zoals de naam het al zegt, honden niet toegestaan. Houd er dus rekening mee dat u de hond niet mee kunt nemen naar het strandbad, de campingwinkel en de horeca.

Bezoekers?

Ontvangt u bezoekers op de camping? Gezellig! Wij vragen bezoekers zich wel even te melden bij de receptie wanneer zij het terrein opkomen. Zij betalen een bezoekerstarief van €3,50 per persoon en als uw bezoek ook gaat zwemmen is het tarief €6,50 per persoon.