Menu

Lastminutes

Lastminute op vakantie naar een kindvriendelijke camping in de Betuwe waar kinderen gegarandeerd eindeloos veel plezier beleven? BetuweStrand Recreatie is met faciliteiten en voorzieningen zoals een waterskibaan, waterglijbanen, sport- en spelvoorzieningen, horecagelegeden een camping voor jong en oud. 

Direct lastminute vakantie boeken

Hierom moet je lastminute naar BetuweStrand Recreatie komen

Houd je van een actieve vakantie? Fiets je graag langs schitterende rivieren, schattige dijkjes, pittoreske dorpjes en kan je enorm genieten van de bloeiende natuur? Dan kan je je hart ophalen in de Betuwe. De Betuwe is één van de mooiste fietsgebieden van Nederland. Vooral als de bloesems en fruitboomgaarden in bloei staan is het een lust voor het oog. Maar de Betuwe heeft nog veel meer te bieden dan alleen bloesems en fruitbomen. Tijdens het fietsen in de Betuwe verken je de mooiste plekjes langs de rivieren en de historische bezienswaardigheden. Het zorgt voor een heerlijke vakantiedag. Tijdens de ontspannen fietstocht kun je gezellig kletsen en tegelijkertijd de natuur bewonderen.

Tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen en tieners volop deelnemen aan het uitgebreide animatieprogramma. De jongsten knutselen, swingen en spelen en de oudsten chillen, worden uitgedaagd en hebben een grote stem in hun eigen animatieprogramma.

Lastminutes

Tip: Ben je sportief en houd je van een uitdaging? Onze waterskibaan is ook gewoon geopend. Wij beschikken over genoeg wetsuits die je lekker warm houden tijdens het waterskiën of wakeboarden.

Chalet huren in Gelderland

Lastminute naar Gelderland

Bij BetuweStrand Recreatie, gelegen in Gelderland, boek je de beste lastminute vakanties! Zo hebben wij bijvoorbeeld voor Pinksteren, Pasen, Hemelvaart en de meivakanties aantrekkelijke tarieven voor onze huurcaravans. Welke periode kom jij met de kinderen naar BetuweStrand Recreatie in Beesd, Gelderland? Boek snel jouw lastminute vakantie en verzeker jezelf van een plekje op de leukste tienercamping van Nederland. 

Lastminute Hemelvaart

Tijdens het Hemelvaartweekend er lekker tussenuit en alle drukte vermijden? Tijdens Hemelvaart hebben wij onze kampeerplaatsen en chalets scherp geprijsd zodat jij lastminute nog van een voordelige vakantie in de Betuwe kunt genieten. Ontdek onze tarieven voor het Hemelvaartweekend en boek een vakantie bij de leukste jongerencamping van Nederland, BetuweStrand Recreatie. 

Lastminute Pinksteren 

Pinksteren, bestaande uit 2 feestdagen (1e Pinksterdag en 2e Pinksterdag), is een ideale periode om samen met de kinderen mooie vakantieherinneringen te maken. In de Betuwe, op BetuweStrand Recreatie boek je jouw lastminute vakantie tijdens Pinksteren voor een voordelige prijs. Speciaal voor deze feestdag hebben wij onze huurchalets scherp geprijsd. Kom jij ook genieten van een voordelige vakantie op onze camping met waterskibaan? Ontdek snel de tarieven. 

Verhuurtarieven 2022

Kampeertarieven 2022

Lastminute op vakantie in de meivakantie

Een vakantie met de kinderen en genieten van heerlijk zomers weer. De meivakantie in dé ideale schoolvakantie om er even lekker tussenuit te glippen. Overdag is het lekker warm, de zwembaden zijn open, er zijn veel buitenactiviteiten te doen, er wordt een leuk animatieprogramma samengesteld door ons enthousiaste animatieteam, de planten staan in volle bloei... Kortom, op vakantie in deze schoolvakantie doe je er ongetwijfeld goed aan. 

Boek nu jouw lastminute vakantie