Menu

Nieuw veld Gersthof!

Geplaatst: 14-07-2021

Gersthof! De nieuwste uitbreiding op BetuweStrand welke ruimte biedt voor 11 ruime stacaravanplaatsen. Op dit moment zijn wij hard aan het werk met de realisatie van dit nieuwe terrein en na verwachting zal de oplevering van deze lege kavels tussen oktober – december 2021 zijn.

Heb jij altijd al gedroomd van een vakantiehuisje dicht bij het water, op de gezelligste camping van de Betuwe, waar altijd wat te beleven valt? Je eigen vakantiehuisje met tuin helemaal naar eigen wens indelen? Maak deze droom dan werkelijkheid op een van de lege kavels op Gersthof.

Hierbij  alvast een voorlopige tekening. Er kunnen hier en daar nog wat aanpassingen plaatsvinden in de vierkante meters per staanplek.

Wil je al verzekerd zijn van een plekje dan is het mogelijk om een optie te plaatsen op een van de nieuwe lege kavels. Wil je alleen wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0345-681503 of stuur ons een mail naar info@beutwestrand.nl

Deze lege kavels hebben ieder een perceeloppervlakte van minimaal 250m2, waar ook huisdieren zijn toegestaan. Het staangeld van deze plekken is gebaseerd op grootte van de plek. Staangeld varieert dus tussen de € 2.549,- en de €2.860,- excl. Vastrecht Water, Vastrecht Elektra & Toeristenbelasting. Houd er wel rekening mee dat de genoemde tarieven op basis is van het jaar 2021. Vanaf het moment van oplevering van deze plekken geldt dus een hoger tarief dan aangegeven vanwege jaarlijkse inflatie kosten.

Aansluitkosten voor water, elektra en riolering bedraagt € 400,-

De elektra aansluiting is 10 ampère (2300W)

Elektra, € 0,40 per kWh betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 4,00 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.

Alle genoemde tarieven zijn op basis van het jaar 2021.

Voor het aankopen van een caravan zijn er wel een aantal regels die gelden.

U dient altijd vooraf toestemming te hebben van de directie voor het plaatsen van een nieuwe/jongere stacaravan;

  • Stacaravans van buitenaf mogen maximaal 7 jaar oud zijn;
  • De maximale vloeroppervlakte van een stacaravan is 45m2;
  • Uitsluitend aluminium stacaravans met een pannendak of kunstof fabrieks stacaravans van het merk ABI, Willerby, Atlas of Brentmere worden toegelaten.

Ben je nog op zoek naar een luxe stacaravan voor op een eigen staanplaats? U kunt bij deze bedrijven terecht voor luxe stacaravans;

  • www.sensationcaravans.nl 
  • 0345-682283 of 0302-545043
  • www.borgersstacaravans.nl

Inschrijven kan via ons contactformulier.