Menu

Abi Colorado

Verkocht
Prijs: €32.500,-
Aantal slaapkamers: 3

Deze goed onderhouden caravan staat op een van onze nieuwste velden op de camping. In 2021 is deze caravan geplaatst en is de tuin door een hovenier aangelegd. De tuin ligt op een zonnige plaats.  Voor de warme dagen is deze caravan voorzien van een splitairco, mocht het wat kouder zijn kun je de centrale verwarming aanzetten.

Met zijn afmetingen van 13 meter lang en 3,5 meter breed is deze caravan heerlijk ruim. De woonkamer beschikt over een gezellige zithoek met aparte eethoek. De open keuken bevat genoeg opbergmogelijkheden en biedt de mogelijkheid naar de hal richting de slaapkamers. Deze caravan heeft 3 slaapkamers. In 2 slaapkamers staat een eenpersoonsbed. In de grote slaapkamer staat een tweepersoonsbed. Voor logees is er nog ruimte in de woonkamer, hier kan namelijk de bank worden omgetoverd tot slaapbank.

Alles wat in de caravan staat zal bij de verkoop in begrepen zitten. Denk hierbij niet alleen aan bestek en borden, maar ook aan een niewe kookplaat, nieuwe wastafel, & oven. 

De tuin is voorzien van een nieuwe kunststof schuur (met prachtige spotjes) met daarin een extra koelkast en vriezer. Daarnaast is er in 2023 een nieuw toilet, nieuwe vloer, nieuwe douchekranen & nieuw boxspring geplaatst.

In de caravan hangen radiatoren. Doordat er op dit moment een geiser in hangt werkt de CV niet. Door het plaatsen van een CV ketel kan de CV werkend gekregen worden. De caravan wordt nu verwarmd door de kachel en splitairco.

 

Brochure

Onderaan deze pagina kan de brochure gedownload worden. In deze brochure vind je onder andere het staangeld van deze plek, foto's en wat er van de inventaris achter blijft bij de aankoop van deze caravan.  

Staangeld

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Download voor meer informatie over het staangeld van deze plek de brochure.  

Elektra en waterverbruik wordt achteraf per factuur betaald. Een indicatieve prijs voor elektra is € 0,80 per kWh (deze prijs is afhankelijk van de prijswisseling op de energiemarkt). Alle caravans op onze camping worden aangesloten op 10 ampère.  Er zit 15 m3 water bij de prijs in, hierna betaal je € 4,40 per m3.

Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij aan gebruik te maken van Digitenne.   Voor een seizoen wifi betaal je € 120,- dit kun je kopen in onze receptie.  

Toelatingsbeleid

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten nodigen wij je graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek en nemen we de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak in voor een bezichtiging.   Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland.

Je kunt bovenstaande vergelijken met wie je zelf toelaat in je eigen huis.  

Camping BetuweStrand

BetuweStrand is een 4,5-sterren camping in de prachtige Betuwe. BetuweStrand ligt in het dorp Beesd en heeft onder andere een supermarkt, bakker, slager, drogist en heerlijke restaurants. Maak eens een mooie wandeling of fietstocht door Landgoed Mariënwaerdt of langs de Appeldijk waar in het voorjaar de appelbomen in bloesem staan. Liever wat meer actie? BetuweStrand Recreatie beschikt over een Waterskibaan waar, tegen betaling, gebruik van gemaakt kan worden.   Wanneer je een caravan hebt op onze mooie camping mag er gratis gebruik gemaakt worden van ons heerlijke zwem,- en viswater. Zowel het animatieteam, onze vrijwilligersvereniging OVB en de camping zelf verzorgen leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen. Kortom, een heerlijke vakantieplek in een prachtige omgeving. Wie wil dat nou niet?

 

Download brochure