Menu

Laatste Lege Kavels Giethof beschikbaar!

Laatste Lege Kavels Giethof beschikbaar! 

De aller aller laatste lege kavels op veld Giethof zijn beschikbaar! Hier kan een eigen stacaravan naar wens op geplaatst worden. Dat wil jij toch ook?! Wegens populariteit van onze camping zijn de te koop staande stacaravans momenteel volledig uitverkocht. Lijkt het jou ook leuk om een heel seizoen lekker te kunnen genieten van je eigen vakantie woning?  Wees er snel bij want de verhuur van de laatste beschikbare vaste plaatsen gaat momenteel erg hard. Er zijn nog 7 kavels te huur, verder zijn alle jaarplaatsen volledig uitverkocht! 

Giethof

Giethof biedt ruimte aan 12 kavels van circa 250 m2. Inmiddels zijn er 5 verhuurd wat betekend dat er nog 7 kavels beschikbaar zijn!

Heb je interesse in een plekje op Giethof? Neem dan contact met ons op. Dat kan via 0345-681503 of info@betuwestrand.nl. Even binnenlopen in de receptie kan natuurlijk ook.

 Lege kavels

Een eigen vakantie plekje helemaal naar eigen wens indelen? Dat kan! Er zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden:

  • Stacaravans van buitenaf mogen maximaal 7 jaar oud zijn.
  • De maximale vloeroppervlakte van een stacaravan is 40 m2.
  • Uitsluitend kunststof fabrieks stacaravans met een pannendak van het merk ABI, Willerby, Atlas of Brentmere worden toegelaten.
  • Er dient altijd vooraf toestemming gegeven te worden van de directie voor het plaatsen van een stacaravan.

Bij deze bedrijven kun je terecht voor luxe stacaravans;

  • www.sensationcaravans.nl / 0345-682283 of 0302-545043
  • www.wolfscaravans.nl
  • www.vanleeuwentotaalrecreatie.nl / 0630650316

Verdere informatie

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Elektra en waterverbruik wordt achteraf per factuur betaald. Een indicatieve prijs voor elektra is € 0,80 per kWh (deze prijs is afhankelijk van de prijswisseling op de energiemarkt). Er zit 15 m3 water bij de prijs in, hierna betaal je € 4,40 per m3.

Toelatingsbeleid

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten nodigen wij je graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek en nemen we de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak in voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. Je kunt dit vergelijken met wie je zelf toelaat in je eigen huis.