Menu

Showmodel Cosalt Studio Super

Verkocht
Prijs: €24.950,-
Aantal slaapkamers: 2

Showmodel te koop! 

Kenmerken;

2 slaapkamers

Dubbele beglazing 

11 x 3,60

Winterisolatie

Aluminium Stacaravan  

 

Deze zeer ruime en luxe stacaravan is van alle gemakken voorzien. Opvallend aan deze caravan is zijn prachtig hoge plafond waardoor deze caravan heerlijk ruim aanvoelt. De caravan is voorzien van 2 toilletten. 1 toilet in de badkamer en 1 los toilet. De ruime keuken is voorzien van een oven, kookplaat, koelvries combinatie, afzuiger en niet te vergeten een vaatwasser! Hoe luxe is dat!

Bij aanschaf van deze stacaravan hoeft er weinig meer te gebeuren en kan je direct gaan genieten!  Opzoek naar een eigen vakantie woning maar nog geen kavel om een stacaravan op te plaatsen? Bekijk dan de informatie over een van onze laatste beschikbare kavels CD-01. Deze caravan zou hier perfect in thuis passen!

Verdere informatie

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Elektra en waterverbruik wordt achteraf per factuur betaald. Een indicatieve prijs voor elektra is € 0,80 per kWh (deze prijs is afhankelijk van de prijswisseling op de energiemarkt). Er zit 15 m3 water bij de prijs in, hierna betaal je € 4,40 per m3.

Toelatingsbeleid

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten nodigen wij je graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek en nemen we de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak in voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. Je kunt dit vergelijken met wie je zelf toelaat in je eigen huis.